ahojte, mam 29r. a mavam vysoky pulz 95-100/min, obcas ma boli okolo srdca, neviete, cim to je?? A co zvysuje pulz???
Vysoky pulz
mademoiselle ahoj...bola som pri kardiologicke...ta mi diagnostikovala prolaps mitral.chlopne-vraj to ma vela ludi...to bolo vsetko co mi na tu temu(problem) povedala
cauko apapa19...dakujem, povzbudilo to...ty mas vzdy taky tlak, neliecis sa nikde s tlakom(ziadne lieky), alebo ho mas len obcas taky zvyseny?? Lebo ja mam tiez niekedy vysoky tlak...hlavne, ak mam niekde ist, alebo ked sa rozculim...a potom mam zaroven strach...a ten pulz mas taky aj v klude?? Lebo ja mam taky vys.tep aj v klude...dik za odpoved,,pekny den
neni nic lepsie ako navstivit kardiologa, problemy sos rdcom nie su sranda. Neviem na co cakas
angina ahojky...a aky ho ma tvoj manzel?? a tlak ma ok??
que..krvnytlak mam dost kolisavy...mam ale aj dost nervov..tak mozno aj to v tom hra nejaku rolu, ale aj ked som kludna..tak tep mam vysoky, inokedy mi hned vyskoci tlak...no neviem, co robit, aby to bolo v pohode...hlavne te bolesti na lavej strane okolo srdca a pichanie, a este aj ta lava ruka-ked k tomu boli:::
jarunka a aký máš ty krvný tlak??
Ja mam o 10rokov menej ako Ty,a môj tlak je :
138
94
120-pulz
a citim sa dobre,nič necitim,len ked si niekedy zmeram až sa čudujem že mi nič neni...jarunka nerob paniku !
No to by som aj ja rada vedela. Aj manzel ma vysoky pulz.