Ahojte ludkovia,len nedavno mi diagnostikovali tuto chorobu a uz som z toho na nervy,prestudovala som hadam vsetko na nete co sa dalo a som nestastna z toho co som sa dozvedela.Len dufam ze to je poliekova reakcia a zmizne tak ako prisiel.Postihuje hlavne mlade zeny a nemusi to vzdy skoncit dobre,postihuje hlavne zivotne organy,strasne sa bojim co bude dalej!!napiste mi niekto ak o tom nieco viete ale mate tu istu chorobu ako ja,boze zivot je tak nespravodlivy..
system lupus erythematodes
rudolf:dakujem ti velmi pekne,uz som tam nakukla a aj napisala..dufam ze mi niekto pomoze to lepsie zvladat,este raz dik:)
Andula:Uzivala som dlhe roky sulfasalazin vraj na artritidu ,potom chvilu metotrexat a aravu,ale zistili mi nieco v krvi a okamzite som to musela vysadit.Potom to bol zase lupus,ktory vraj mohol vzniknut prave po tychto liekov,lepsie povedane po dlhodobom uzivani sulfasalazinu,ja som z toho uz taka nestastna,a este teraz tie vyrazky po tele..ty mas s tym tiez nejaku skusenost??
Ahoj marcia. Fórum o SLE prebieha na inej podstránke už 2 roky, tam dostaneš všetky info.
www.zdravie.sk
A aké lieky užívaš, keď si myslíš, že je to polieková reakcia? Andula