vecer necem papaaat.. :(

Príspevok v téme: vecer necem papaaat.. :(
kristinka

ahojte ladynky..
bude to asi otrepany problem..a bude to o chudnuti.. bola som vzdy taka akurat..ale skor chudsia nez tlsta..a ako som si nasla priatela tak som zacala viac papat a prestala cvicit..to cvicenie som zanechala lebo nemam vobec na to cas..a tak som aj trosku pribrala..mojmu priatelovi sa hrozne paci ze mam trosku vacsie boky...celkom ho to pri milovani vzrusuje.. musim povedat ze obaja sme velki labuznici..radi papame..akurat ze na nom sa to extra neprejavuje..no ja mam pocit ze som coraz tlstejsia..a najhorsie je ze sa neviem vzdat vecerneho papania..proste mne vtedy katastrofalne chuti.. :) ja by som nemusela cely den papat ale ja v noci neviem vydrzat.. :( boze co mam robit aby som to vydrzala vecer nepapat.. :((

kolka

Pravdepodobne sa Ti zmenil metabolizmus (laska - hormony robia divy). Podla cinskej mediciny sa prave vecer moze jest. Aj ja to tak robim. Veceriam aj o 21.00 hod. Hladna by som aj tak nezaspala. Dala som si dokopy metabolizmus a dnes vazim 46 kg. Ak chces viac informacii, tak mi napis mail s Tvojou otazkou.

ninaa

marfuška: možeš napisať kolko si schudla aza aku dobu , kolko važiš a meriaš . ja sa tieš snažim stravovať podľa sipeky...

lenka22

kristinka ja mam taky isty problem. Moj priatel je sportovec a na treningu zhodi aj 5kg, lenze tolko som ja pribrala za ten cas co sme spolu a kedze som krpata tak to na mne aj vidno... Niekedy vecer po jeho treningu ideme na nakup a mna tam chyti zrava... Vzdy ku filmu zhlusime jeden velky sacok chipsov :((( ale uz sa pomaly zapieram proti tym chipsom, minule som sa ich ani nedotkla a tak super vonali :((( ale bola som na seba pysna. Teraz sa snazim jest menej, castejsie a po tej 18,00 uz len ovocie a vodu a celkom to ide, este k tomu chodim 2x do tyzdna na aerobic sa vyskackat. No a nejlepsie sa mi to dodrziava ked je priatel niekde na sustredeni :))))

marfuška

Luba,tažko radit v takejto situácii.Mám švagrinú, kamarátky,ktoré sa narobia,nabehajú za celý den a tak isto neschudnú ani za nič.Tiež robím v kolektíve,kde baby furt chudnú,nejedia,až mi idú občas na nervy.Ja som ako Ty,tak isto musím jest častejšie cez den,pretože sa dostávam do stavou že sa celá trasiem,to už viem že je zle a treba niečo hodit do seba.Občas sa zo mna smejú,lebo vedia že ja už pomaly ani na prechádzku nejdem bez toho aby som si niečo nezobrala so sebou.Nuž ale musím sa priznat,že vážim menej ako Ty ale zasa som nízka.Viem že je to tažké,ale zasa na druhej strane,ked si zdravá niet nad to.Bola som chorá,nemohla som vtedy nič zjest a ver mi nerada na to spomínam.Aj našim kočkám stále vravím,nech jedia kým možu,lebo sa može stat že nebudú moc jest a potom im bude lúto.Ako sa vraví,kým tučný schudne,chudý umrie.Tiež by som chcela byt niekedy chudšia,ale čo s tým narobím.Tešme sa že sme zdravé,máme rodinu a ostatné už dajako bude.

lubakukuckova

Mile damy, ale vcul bucte mudre: Mam 47 rokov, tri deti vo veku 27, 8 a 5 rokov, od malicka som bola, slusne povedane "pevna", ale aj silna - vcera som stahovala skrinu - a aku-taku normalnu vahu som mala, len ked som pretekarsky sportovala (plavanie, lyze). Teraz sa už pat rokov borim so stale stupajucou vahou. Nijake zazracne tabletky nepomahaju. Ako hovori moj otec, vyrabaju ich asi z kriedy. Navyse mam poruchu glukozovej tolerancie a musim jest kazde dve alebo dve a pol hodiny, lebo inak dostanem triasku. V praci dost sedim, ale aj lietam po meste, vecer pridem utahana ako kon, ale musim sa zapriahnut aj doma. Skacem okolo deti, mame dom a malu zahradu, psa, macku, treba upratat, navarit, nachystat na druhy den.... Manzel mi sice pomoze, ale aj tak sa naskacem jak jedno hovado, prepacte za vyraz, co je pri mojich takmer sto kilach dost narocny pohyb. A teraz radte: na fitnesko nemam cas. Na delenu stravu a vymyslacky s natural ryzou ci dietami nemam cas. Najest sa musim, lebo by som nevladala tahat od piatej rana do polnoci. Som z toho smutna, lebo robim v mladom kolektive, kde niektore kobry nemaju ani polovicu mojej vahy. Vie mi niekto pomoct?

marfuška

Kristinka,poznám to.Trošku sa treba aj ovládat.Jasné že to nedodržujem striktne.Musím Ti napísat,že ja sa viem neskutočne dojest ked som na nočnej.Vtedy musím mat kopec jedla so sebou a neviem odolat.Ale potom sa snažím druhý den to nejako kompenzovat.Nie že by som nejedla,ale snažím sa neprejedat.Včera večer som tiež napr.dusila do seba pizzu.ale zasa na druhej strane grilklobása,to večer až tak nemusím.Držím Ti palce,život je aj o inom,nielen ako človek vyzerá a kolko váži.

ljkj

Ak by som ja zjedla klobásku s horčicou, tak by som dostala také bolesty do žaludka, že by som si to na druhý krát hned rozmyslela. Povie ty, nechápem, ako to človek môže jest, lebo ked ja to ĺen zacítim, tak ma začne napínat.
Takže treba ty jedine pevná vôla a radšej papkaj musli s jogurtom. Musíš svoj organizmus a aj mozoček presmerovat na jednoduchšie a lahšie straviteľné jedlá. Dá sa to, len treba silná vôla. Nič iné nepotrebuješ.

kristinka

no to je dobre baby.. :( ale ked mne vecer hrozne chuti grilovana klobaska s horcicou a chlebikom..alebo pizza.. no co sa zabijem.. :))

marfuška

Kristinka,určitý čas som sa stravovovala podla Edity Sipeky,tzn.že som jedla každé 4 hod.Ráno ranajky,obyčajne som vydržala do obeda,potom normálny obed.O 16 hod.som prejedla nejaký chlebík s niečím a o 20.hod.nejaké ovocie.Sipeky nie je zástancom toho že po 19 hod.sa nemá jest.Ak som sa viacej najedla o tej 16 hod.tak večer niečo lahšie, ak nie tak aj o 20 som si dala nejaký chlebík.Samozrejme že som som sa neprepchala.Teraz v tomto období vyjedám večer hrozno.Skús to nejako takto, uvidíš ako to zaberie.Ináč ja som tiež dost dobrý jedák,ale akosi sa mi to týmto sposobom darí udržat.Ide o to,že ak každé 4 hod.dáš telu niečo tak mu doplnaš stale energiu a nestane sa dostaneš tzv.vlčí hlad.