chalani ako beriete ked vasa frajerka sa prelize s nejakou babou? beriete to ako podjeb alebo nie?
ked sa vasa zenska prelize so zenskou.. chalani sem!!
to bola otazka pre creu
ehm a co si predstavujes pod pojmom "spolocne ho uspokojime"? ak ti to nevadi, ze pri tom bude este niekto iny, a bude si to aj s nou rozdavat...
presne, taketo veci si mozu rozoberat len pubertaci. tiez som to skusila v 15. s kamaratkou, ale len prto aby sme sa mohli trapne na seba chichunat, ked sa nas nejaky chalan spyta ci sme sa uz bozkavali s holkou :D
trosku od veci, ale otazka - a NEODSUDZUJTE MA (dakujem) - chcela by som priatela prekvapit aj s kamaratkou, myslela som to najprv tak, ze on sa bude pozerat, a my dve hrat, ale povedal mi - ze to bude nefer.. ja vsak nechcem, aby sa jej venoval (viete co tym myslim) rozmyslala som, ze spravime nieco ako - spolocne ho uspokojime a to bude asi tak vsetko... co myslite? ( a kazdy robi to, co uzna za vhodne, tak prosim hodnotenia nechat si pre seba..) diik moc
no musim povedet ze som to skusila na vlastnej kozi aj ked uz davno a to aj tak nevinne som v tom bola ze sa moja kamoska opila na mol a pred celym barom ma normlane na francuzaka pobozkala tak to ste mali vidiet ale bolo to pre mna osobne take cudne neviem to presne opisat mi zeny mame take mekke pery a ja mam rada drsne aj ked sa najdu muzi s takymi perami tak od tych utekam to mi nechuti
suhlasim so zyxerkou,dnesne dievcata to beru ako nejaky vystrelok mody, ako ked si kedysi davali mlade dievcata prepichovat usi, dnes sa pre zmenu bozkavaju so zenami,viem si aj take devy predstavit presne ako vyzeraju,, smiesne :))))
Ty by si sa mal v prvom rade naucit slusne vyjadrovat...
a pripajam sa k babam, co uz pisali- chlapov to vzrusuje, no skor by som povedala, ze sa to akceptuje vo ,,vztahoch,, mladeze, vo vztahoch starsich ludi uz pomenej.. Vtedy to muzi beru skor so ziarlivostou..
Mno a co sa tyka mladych dievcat, robia to len preto, aby niecim zaujali pozornost, nie preto, zeby ich naozaj pritahovali zeny.. =;) (vo vacsine pripadov)
tak ale zasa neviem...ak mu to ta baba spravi poza chrbat podla mna sa aj toto moze ratat ako nevera..ved co muz alebo zena....ale pokial on o tom vie a deje sa to ako spominala hermadegilda tak potom to ma pravdu ze ich to rajcuje..
tak ja som to spravila a moj priatel sedel 5 metrov odomna....a jeho reakcia bola: nevidel som to poriadne...mozte este raz???? este som nestretla chalana ktoremu sa to nepaci...aj terajsieho to vzrusuje...takze nie nie je to podjebanie