Neviete mi niekto poradit, ci sa da v drogeriach kupit nieco, co neobsahuje farbu, ale je to taky preliv na sedasty nadych blond vlasov - aby vlasy nezazltli? myslim, ze v minulosti sa tomu hovorilo fialka, ale nic podobne som nenasla...prosim, poradte
platinova blond - ako na nu?
uz som posielala link nizsie ze ako vyzera
silver šampón :)
je to fialový šampón ktorý zosvetluje - vybieluje vlasy ale aj dost vysušuje...
dostat v kaderníckych potrebach
ak si nechcete kupovat ten sampon, tak si kupte v lekarni gencianovu vodicku. Je to taka velmi inzenzivne fialova tekutina. Do velkej mineralkovej flase napustite vodu, kvapnite 3 kvapky tejto fialovej vecicky, zatraste, premiesajte a po umyti vlasov si ako poslednu vec prelejte vlasy tymto roztokom. Nedavajte viac kvapiek, lebo sa vam valsy zafarbia na fialovo.
vyskusane, funguje =)
jankaaaaaa, ďakujem a teda presný názov je swiss o par? prosím napíš mi aspon aký má obal, nikdy som ho nevidela ale určite vyskúšam.
ten sampon swiss o par, ktory kupis v dmku sa da pouzivat normalne ako sampon. ja som ho pouzivala tak ze najprv som si umyla vlasy beznym samponom a potom tymto fialovym a nechala som ho posobit niekedy aj 20minut. a bola som dost spokojna
Prosím vás, tieto šampóny, ktoré tu spomínate, sú klasické šampóny na denné použitie? ja mám vždy krásnu farbu od kaderníčky, no po mesiaci mi kusok zožltne a chcela by som tomu predchádzať. zatiaľ si kupujem nivea na blond, no nie je to úplne to pravé.
myslim ze v dm dostat fialovy sampon - na neutralizaciu zltych odtienov, alebo potom u kadernicky urcite
alebo toto z dm drogerie za necele tri €. ja som s nim bola nanajvys spokojna. -odkaz odstránený-
skus si pozriet tento odkaz
www.mall.sk