Ahojte.Mam taky problem.Na klitorise sa mi urobila taka malinka hrcka,je cely cerveny a svrbi ma.neviem vobec co to moze byt. a vlastne cele to tam dole ma tak nejak svrbi.moze to byt tym ze som prave dobrala dost silne antibiotika?ale co potom ta hrcka??tak poradte prosim.dakujem
Problem na klitorise
presne tak ako ti radia, je to z ATB , ja sa uz snazim vyhybat ATb , lebo stale ked ich doberiem tak dostanem mykozu.. a prejavy su svrbenie a ako keby cele ti to tam dole tak trochu napuchne lebo sa ti ponaduvaju take vyrazky..neviem to dobre opisat ale viem o com hovoris... lekar ti da tabletky a to prejde, bez nich to neprejde, len sa zhorsi a potom si ani na zadok nesadnes..viem o com hovorim...
pravdepodobne si dostala "u zien velmi oblubenu" Mykozu...treba ist ku gynekologicke a da ti vaginalne tabletky..ale je mozne ze sa ti to vrati zas..tej svine sa neda tak lahko zbavit!
vyskusaj kyselinku sirovu.učinnejšia je zrejme jodova,ale to nesplasis.alebo klinec do hlavy-radsej vsak dva
Ahoj moja. Isto choď a to hneď zajtra ku gynekológovi!!! Môže to byť s tých antibiotík. Pri dobratí sa môže prejaviť kvasinkové ochorenie, ktoré sa prejavuje svrbením a niekedy až pálením. Určite to neber na ľahkú váhu a choď k doktorovi. A tá hrčka? to neviem, ale môže to mať niečo spoločné. Držím palce