ZENSKE PROBLEMY

Príspevok v téme: ZENSKE PROBLEMY
nikita1805

ZDRAVIM...mam jeden problem s ktorym som navstivila aj lekara,ale ten ma uistil ze je vsetko v poriadku...ale trapi ma to uz vyse roka...mam zdurene lave vonkajsie pysky ohanbia...nebolia,nesvrbia,nepalia,nekrvam...nic ma neboli...ale su ovela vecssie ako tie na pravej strane...mam obavvy...bola som aj na ultrazvuku,na krvnom vysetreni ale vraj je vsetko v poriadku...no ale ked je to tak zdyrene tak to urcite nieco znamena..ak ma niekto taky podobny problem napiste alebo poradte...dakujem

Lucka584

Ahoj :-) Na tvoj problém by ti mohla pomôcť bylinka Šatavari a bylinka Lodhra, ja ich užívam na cyklus, ale mali by zabrať aj na tvoj problém -odkaz odstránený- :-)

lina711

Ahojte kočky, ženy, keďže neustále, alebo keď-aj trpíme nejakými problémami, často hľadáme odpovede na naše otázky. PREČO??? Preto som si dovolila vytvoriť túto skupinku pre nás, aby sme si navzájom pomáhali. Pridajte sa! www.modrykonik.sk - ŽENSKÉ problémy (rady,tipy,triky)

anna139

mam problem so suchou posvou, ktora mi pri milovani nasledne sposobuje bolest.
je to sposobene asi vekom. mam totiz 50 rokov. poradte co s tym, ci su na to lieky.

machulka006

nikitka, keďže nie som lekár, môžem len dedukovať... aozaj, ak ti lekár robil všetky vyšetrenia a boli negatívne, možno sa skutočne neni čoho báť, jediné čo ti môžm poradiť, je zmena lekára...

nikita1805

lenze ja to nemam...len tak odjakziva...zvcsili sa z jedneho dna na druhy...jeden den su take mensie ...a potom take tvrdsie a velke ako keby tam nieco rastlo...na dotyk su tvrde a ako keby niecim naplnene...viem ze vsetko nie je rovnake...ale viem ze toto nie je len tak

machulka006

možno ich nemáš zdurené,ale iba väčšie ako pravé, a je to naozaj normálne...aj nohu máme jednu niečo väčšiu ako druhú, ani tvár nemáme na jednej strane rovnakú ako na druhej...a aj prsníky zvykajú byť jeden väčší ako druhý