Chlapci

cercill

nieco o muzskom orgazme.. narozdiel od zenskeho, vzdy pride.. pokial nemam v sebe hektoliter piva a nepredbehne ma draha.. tak vzdy:)

ZyxerkA

No jo, ale v dnesnom svete.. mi to prislo nejake divne.. =;) ale ved nic nevravim, a ked viem, tak poradim =;)

chruscok76 mno, ked je ,,uz tvrdy,, ako vravis, na neho vyvrcholenie nejde, pretoze poriadne tvrdy moze byt hned ako dosiahne erekciu.. pri bliziacom sa vrchole sa daju pocitovat sťahy,.. ak este nie je skusena, predpokladam, ze nerozozna, to pojde praxou..

Mylim, ze jej zatial bohate staci vediet, ze vo vacsine pripadov muz preziva vyvrcholenie spolu s ejakulaciou =;)

chruscok76

hmm ked som bola mladsia,tiez som netusila ako to chodi...
Ked muz pocituje vzrusenie, postavi sa mu. Mozes citit jednotlive fazy vzrusenia ked mas jeho "nastroj" v ruke, ako vzrusenie rastie, to v tvojej ruke tvrdne. Po case sa naucis poznat,kedy to uz na chlapa ide - to je uz tvrrrdy, a zvycajne s orgazmom prichadza to, ze strieka (vyvrcholenie)

ZyxerkA

neviem, kolko mas rokov, ale budiz... =;)

samozrejme ze vo vacsine pripadou s ejakulaciou prichadza aj muzske vyvrcholenie.. No orgazmus muzi mozu zazit aj bez toho aby ejakulovali