S priatelom som chodila 2 roky. Neklapalo to,rozisli sme sa a teraz mam ineho. Velmi ho milujem,ale na byvaleho nemozem zabudnut a strasne mi chyba.Snazim sa na nho zabudnut,ale nejde to.Uz je to mesiac, co sme sa rozisli! Co mam robit? Poradte nejake odvykacie metody! =,(
Myslim na byvaleho...a milujem terajsieho!
ale ved si mlada nemozes mat obi dvoch??
a preco si sa vlastne po takom dlhom vztahu hned vrhla do druheho?potom sa nestazuj ze ti tern byvaly chyba. stravila si s nim predsa len nejaky cas a to sa za mesiac neda len tak preplavat...
Ludia ja som sa s byvalym rozišla po 4 rokoch lebo ma podvadzal a teraz mam nmanžela a nadherneho synčeka a aj tak si občas spomeniem a zaspominam na toho byvaleho...je to asi normalne...ved to bola jedna etapa v živote ktora sa nedan len tak vymazat z pamäte...aj keby som velmi chcela!!!!
ja som mala ten isty problem, sice som chodila s ex pol roka. a po nasom rozchode som sa dala dokopy s novym. trvalo dost dlho pokial som prestala mysliet na ex.. ja som sa potom aj s novym priatlom rozisla, pretoze som chcela byt radsej sama.. stale mi chyba moj ex.. je to uz pol roka co sme od seba. ale casto nanho myslim. my sme stale vkontakte.. laska je tazka.. teraz som 2 mesiace sama. a zistujem mnohe veci o sebe
Viki pockaj,to bude ok,mesiac nie je dost na zabudnutie 2 rokov..cas je najlepsi lekar
uvidis, ze cas to vyriesi..mozno to je fraza, ale urcite pravdiva...