neviem sa spravit prstami....-sex

mataa

No ja to mam presne tak isto ked mame pauzzu par dni a mam velku chut tak sa mi to paci viac =)ibaze nejsom vtedy vlhka ale asi az prilis mokraa =))ja sa tiez neviem potom sustredit dalej ke duz citim to ze sa mi chce cikat tak potom myslim uz len na to aby som sa nevycurala na postel =o)asi by som mala skusit nechat to tak ked sa pocuram nevadi=)

cukricka

baby to fakt? ked sa mi chce cikat pride orgazmus? este som nebola nikdy urobena a moj priatel je z toho smutny, ked nedosahujem orgazmus...lebo ja citim take steklenie v sebe a chce sa mi cikat, vtedy sa mi stiahnu svaly a nie som uvolnena... takze zaklad je nemysliet na to cikanie a uvolnit sa? :-D

chiconyvv

ano ano :D :D aj mne sa chce cikat..aj ked mi to robi rukou aj ked je vo mne..potom sa neviem sustredit a je to celee zle..

mataa

ani ja si to neviem prstami a hnusi sa mi to dokonca cpat si tam prsty.mozno len tak na kraj sa este da ze jednou rukou na vrchu a druhov tam ..ale inak nic mi to nerobi ..a to mam 22 rokov..ked mi to robi prstami priatel je to lepsie uz ale xce sa mi na zachod stale cikat potom aj vy to tak mate?=)..

lucy204

no... je to celkom normalne. niektore zeny nedosiahnu vaginalny orgazmus vobec... a to, ze sa dokazes spravit iba sama drazdenim klitorisu, to je v pohode... ja sa tiez sama nespravim zvnutra... a stale to tak bolo... mozno je to tym, ze sa neviem sama dostatocne vzrusit. ked mi to robil priatel, bolo to v pohode. spravil mi to normalne prstami, ale aj tak si stale viac uzivam ten klitorialny...