moze sa z neho stat alkoholik???

Príspevok v téme: moze sa z neho stat alkoholik???
sunnysweetie33

mam priatela a sme spolu uz vyse 4rokov.vzdy,ked sme niekam isli,dal si kofolu..ked sme isli na disco,tak sme si dali tak max. 1/2 stampriliky niecoho..alkohol sme pili iba pri nejakych oslavach..no teraz moj drahy sa troska zmenil,ide von s kamosmi a da si aj pivo,ktore mu vtedy vooobec nechutilo..a sem tam si da aj za stamprlik niecoho,len tak - s kamosmi v bare..zacinam sa bat,aby sa z neho nestal alkoholik..co si o tom myslite???

katika88

Podla mna je uplne normalne ze ked ide s kamosmi von tak asi nebude pit kofolu alebo dzusik ;-)) netreba sa hned bat.A to s tym pomilovanim myslis akoze vazne?Sak aj ty to musis ustriehnut aby si tu ochranu dal nie?

maxxpu

Býval u mňa kamarát, ktorého otec bol alkoholik a ten kamarát mal vrodenú chorobu, že ak čuchol k alkoholu, tak pil a pil a pil. Pomohlo len jedno, NEPIŤ! Ale pozor! Jeho otec bol alkoholik od mladých rokov. Ak tvoj partner takýchto predkov nemá, tak ti ostáva dúfať, že má pevnú vôľu a vie kedy je dosť. Musí piť tak, aby to monštrum zo seba nevychoval a aby to nemali aj vaše deti.

enemy

....no a to ti vadi??? kazdy slovak potrebuje sem -tam skocit s kamosmy na pivo...neboj alkoholik z neho len tak skoro nebude...

sunnysweetie33

a najhorsie je,ze on nechce pri mne pit..boji sa,ze sa neovladne a pomiluje ma bez ochrany a budeme to obaja lutovat..dakedy,ked som brala HA,tak to bolo super..ale teraz..hmm

babenka

tak je dobre,ze pride k tebe do anglicka.lepsie,ako keby ostal sam s tymi kamosmi,zvlast ked dovtedy to nerobil a spustil to mozno tvoj odchod do angl.a mozno si mu moc chybala alebo mal nejake smutne osamele nalady.ani mu to nevycitaj,jednoducho urob program bez alkoholu a uvidis,ci ta bude volat niekde na poharik,alebo mu nebude chybat.

sunnysweetie33

a on nechodi opity,iba si proste da s kamosmi stamrlik,ale ked mne je to take cudne..ked predtym to nerobil..

sunnysweetie33

no mozno mal mensi problem,preco kazdy vecer travil s kamosmi..ja som uz treti mesiac v anglicku ..ale zajtra pride za mnou :) uz zajtraaa :O))))

crazynka:)

Pokial nechodi domov opity, alebo pokial nemusi chodit na to pivo kazdy den pravidelne, tak je vo v pohode. Raz za cas taky oroseny zlaty mok padne dobre:) Aj ja si obcas odpijem:)))

babenka

nie kazdy alkoholik je stale ozraty a nie kazdy ozran musi byt alkoholik.
alkoholik je ten,kto si musi dat pravidelne svoju davku a vôbec nemusi ist domov stvornozky-hoci zacinajuci alkoholik,ked neprestane tak prave tam skonci-na zemi a stvornozky.
takze nemusi byt,ale lepsie by bolo,keby neriskoval alebo neprehanal.inak,ma nejake problemy,pre ktore by sa mohol utahovat s kamaratmi na poharik? zamysli sa,je nieco,co by ho trapilo,alebo jednoducho ma prave nieco rozbehnute s kamosmi?

sjella

no.. podla mna ked si da pivko s kamosmi v bare, je to uuuplne normalne... pivko si dam dokonca aj ja a voci alkoholu nemam sympatie... pokial nechodi domov scapany, myslim, zue sa nemusis bat.. teda pokial nema 15 :-) co podla mna nema ;)