nemozem preglgat

damaxy

Marfuska atu adresu som ti trochu domotala ten ikon je graf.dizjn a robí distribucia firma domark md.Takže s pomocou božou skús

marfuška

Damaxy,dakujem za info.Ja sa najprv opýtam u nás v lekárni.Máme dobrú lekárničku,zoženie aj nemožné.Ešte raz dík.Ak sa vyhádžem,vyskúšam.

damaxy

Marfuška,mne dala na alergo takú vzorku lekárka a je to dostat v lekárni a tweraz to chcem aj objednat si neviem či v lekárni,alebo cez nejaký internet,je to ale výborné

marfuška

Damaxy,čo je ten epigel?Kde sa to dá kúpit? Bez predpisu?Lebo mna tie herpesy chytajú tak znenazdajky,raz za 3-6 mesiacov.Ale mne sa to vyhodí v oblasti nosa a chodím s ratafakom jak nejaký alkoholik.Budem rada ak najdem niečo nové.

marfuška

Ako čítam,máš aj opar tzn.že máš asi oslabenú imunitu.Na hrdlo by som doporučila studený obklad a kloktat slanou vodou,alebo šalviovým odvarom.Kúpit si tablety na cmúlanie,dobrý je Neo angín,ale aj iné.V lekárni by poradili.S oparom je to tažšie.Ja používam Kamistat gel,je to aj na kútiky.Nezaberá až tak 100% ale čosi pomože.A prajem skoré uzdravenie.