Viem ze vzdy sa najde niekto kto je na tom horsie ako ja. Vobec ma to neutesuje.
Viem ze na tom niesom dobre, ale neviem nakolko som na tom zle.
Som bulimicka vracajuca kazdy den.
Cez vikend mavam okolo 5, 6 zachvatov a cez tyzden tak 3. Niekedy sa citim silnejsia a vtedy je to aj jeden. To ale nebyva casto...lepsit sa to nelepsi, ale horsi...
zaujimalo by ma ako casto maju zachvaty ostatne bulimicky, alebo aj ako casto mavali zachvaty exbulimicky.
co je podla vs zle?
rada by som ti pomohla,ale to hlavne musis spravit sama...tak nech to u zubarky rychlo prejde:)
a jasne,ze je to tazke...ale nenechaj to zajst dalej....ak si nevies sama pomoct,nehanbi sa poziadat niekoho kompetentneho o pomoc..
tak treba zamestnat mysel niecim inym,aby nemala cas mysliet na jedlo a chudnutie :)ist niekam s kamaratmi,medzi ludi,poprechadzat sa,zaplavat si..hm?
mala som poruchu prijmu potravy....ale chudost nie je ani pekna a ani nestoji za tolku obet...
no vidis,ze si sa mu pacila,tak nevymyslaj...:)snaz sa hlavne jest vyvazene,neprejedat sa a sportovat,ale len zdravo!lebo inak budes v zajati jojo efektu a to psychike urcite nepomoze...
praveze on mi stale opakoval, ake ma stastie a ako sa mu pacim.. ale som si myslela, ze v duchu so mnou nie je spokojny. Ved to by mi urcite nepovedal.. a ano, chcem zchudnut..
teda aspon zo stehien. V obdobi nejdenia som bola posadnuta cvicenim, no aj to som zanedbala a teraz sa to snazim napravit..ale uz necvicim tak chorobne ako pred tym :)
a este planujes chudnut?