Čo si o tom myslíte? Môže to fungovať? Môže byť z toho vzťah? Píšte prosím vaše názory a skúsenosti. Ďakujem.
Láska cez internet
Ahoj aduliena, jasne ze taky vztah moze fungovat, ja som sa s priatelom zoznamila tiez cez net, ale ako pises je daleko, neviem ci ste sa uz stratli, ale podla mna je to ine ak sa s tym clovekom stretnes.MY sme sa cez net zoznamili pred 2 rokmi v novembri, v januari odisiel do zahranicia,potom sa mi ozval,pisali sme si cez sms,od maja mi kazdy den volaval a prvykrat sme sa stretli v juli.bolo to uzasne,isli sme na nadhernu dovolenku.zase odisiel,trapenie a tak. Ale aj napriek krasne prezitej dovolenke a chvilam, mozem povedat ze nas vztah sa stal vztahom az v novembri, aj ked sme boli v podstate spolu uz od maja. Je to uplne ine ak ste spolu aj osobne a nie len cez net. tak ak vies ze s nim budes moct byt aj fyzicky tak to stoji za to cakat, ale ak nie, tak je to zbytocne. My to tahame sice na dialku doteraz, ale uz sa mi vrati domov v lete nastalo, planujeme spoluu byvat a tak. toto obdobie bez neho je tazke, tak si velmi rozmysli ci ti stoji za tolke traspenie a obrn sa trpezlivostou.vela stastia
no tazko povedat, na nete toho cloveka nevidite, nepocujete, moze nieco zacat ale chce to osobny kontakt
ja neverím na vzťah cez net. nikdy by som sa s nikým nestretla. to je moja zásada.
Jasne ze moze fungovat!! Kazdy vztah sa niekde zacina...tak je jedno ci sa zoznamis na diskoteke, v skole, ci nete :-p
Dnes mame s muzom 8vyrocie svadby,ale manzelstvo nam stroskotalo po par rockoch a zostali sme spolu kvoli dcerke,pokial nas potrebuje oboch.Pred 2rokmi som spoznala na nete uzasneho priatela a po pol roku sa z priatelstva zrodila laska.Taky vztah nepochopi nik,pokial to nezazije.Pozname sa 2roky a vieme o sebe vsetko.Videli sme sa z fotiek a videi,ale v skutocnosti este nie...dialka a vela inych dovodov,ktore nas rozdeluju...ale napriek nim,som stastna,ze ho mam a ze mi dava lasku aj na taku dialku a je mi velkou oporou.Piseme si a pocujeme sa kazdy den a aj takyto vztah moze byt nadherny...za istych okolnosti...Dufam,ze raz budeme zit o boku jeden druheho,ked nastane ten pravy cas...
Jasminela, no my sme sa zoznámili cez net a chceme sa stretávať normálne ako bežní ľudia, nechceme len "vzťah na nete".
Monika, ďakujem ti za názor. Veď práve toho sa bojím aj ja, že je medzi nami veľká diaľka. Teraz je to také krásne, že si nechcem pripustiť nič iné, ale skutočne sa bojím tej vzdialenosti.
Momentálne som v tom však až "po uši" takže sa nad tým netrápim....veď vieš ako to je.... :o)
Ja som sa s terajším priateľom tiež zoznámila cez internet. My dvaja sa k sebe hodíme 100%. Záleží aj na tom či s cez net zoznámite alebo celý váš vzťah bude taký netový :) lebo to asi fungovať nebude. Ale ako zoznámenie je to super. My sme spolu už skoro rok a je nám skvele. Každý má ale iné skúsenosti.
podla mna nezalezi na tom ci sa zoznamite cez net alebo cez nejaku kamaratku, zalezi od toho ako si sadnete ako ludia, ale inak je mensia pravdepodobnost ze to vydrzi pri internetovych znamostiach hlavne pre to, ze sa casto daju dokopi ludia ktori byvaju strasne daleko (nechcem ti brat iluzie adulienka, nemusi to byt vas pripad)co sa asi tazsie stane ked sa zoznamujete cez kamaratku..... teda tym chcem povedat, ze najst si lasku cez net nie je problem ak si ludia sadnu, problem je vztah na dialku, to byva velmi komplikovane a len velmi silni ludia to naozaj zvladnu... drzim palec
ja mam viac skusenosti so vztahmi, ktore vznikli z pisania cez net.. viacmenej to boli len take ,,hala bala,,
mno teraz mam milovaneho priatela, ktoreho som taktiez spoznala cez internet, prvy bozk padol hned na prvom stretnuti, odvtedy sme spolu a je to uz skoro pol roka, pri mojom zivotnom style je to moj najdlhsie trvajuci vztah, a verim, ze to bude aj posledny vztah- trvaly.
Takze laska cez internet moze urcite fungovat.. =;)