elocom

charlotte

ja pozivam tuto mast na liecbu ekzemu vonkajsieho zvukovodu. nikdy nie dlhsie ako sedem dni a len dva krat denne. zvycajne sa stav upravi, kym neurobim dietnu chybu..v mojom pripade kysle a konzervovane potraviny.

tish

ja som vtedy bola asi pri troch koznych a jedna mi hned odporucila komplexne vysetrenie, vytery, krv, moc, stolicu, zuby, gyndu a uz neviem co vsetko este... to boli take cervene pupaciky, strasne svrbeli, ale vyrazky to neboli.

jaja

Mne sa na tvári vyhodili vyrážky, kožná povedala,že je to akné - dala mi antibiotika,ale neprešlo mi to, dala mi aj masti,gély. Ale nepomohlo. Alergologička mi povedala,že sa jej to nezdá na akné, ale skôr nejaká alergická reakcia, lenže nevie načo.Aký si mala Ty ekzém? Ja mám väčšie,červené bolestivé pupence. Na základe akého odporúčania Ti urobili komplexné vyšetrenie?Ďakujem

tish

neviem aky mas presne problem ty ale ja som tuto mast pouzivala aj na tvar, tiez na alergicky ekzem ale na tyzden mi to ustupilo a hned sa mi to vratilo spat. po komplexnom vysetreni mi nasli v nose staphylococcis epidermidis a po vybrani 2davok antibiotik bolo po probleme.
ina kozna mi glukokortikoidy na tvar ani neodporucala.