Strihal vas niekedy muz? ˇMylsite ze muzi maju rovnaky cit a zmysel pre zodpovednost ako zeny kadernicky? Bola som sa objednat a bolo mi povedane ze ma bude strihat muz, takze mam z toho obavy. Bojim sa ze ma ostriha ako sa mu bude chciet a vykasle sa na to.Zverili by ste svoje vlasy do ruk kadernikovi?
Muž kaderník
Vsetko je to o konkretnom cloveku
laurikaa mam skusenosti s tym, ze muzi niekedy lepsie ostrihaju ako zeny...
Vždy som chcela vyskúšať kaderníka muža. Pred dvoma rokmi som sa bola dať u jedného strihať a odchádzala som viac než spokojná a o mesiac idem k nemu znova. Treba vyskúšať, ale zistiť si aj referencie predtým.
Ja by som sa kaderníkovi teda strihať nedal :D
Moja, rychlo to ZRUS! Raz ma strihal muz kadernik a bolo to o dost horsie nez tragedia. Hanbil som sa, tak som sa dal radsej vystrihat do hola. Ale moj nazor je, ze muz kadernik je 100%-ny B U Z E R A N T
Baby, hladam sikovneho kadernika, neviete doporucit niekoho? Rada by som niekoho staleho, kto robi aj s brazilskym keratinom a vyraznymi farbami na vlasy, som trochu extremistka.
Muz a kadernik, to je najidealnejsie spojenie. Zijem v Turecku a tu strihaju vylucne muzi. Je to fantasticky pocit. Navyse tu ta striha jeden muz, druhy fenuje vlasy, treti masiruje korienky... no ist ku kadernikovi je tu naozaj pozitok. A tie strihy, no proste fantazia. Keby som si mohla vybrat - jednoznacne muza. Su taki nezni, citlivy a maju bohovsky vkus.
konecne som nasla kadernika chalana,lebo az on ma poriadne ostrihal.moje kucerave vlasy cele roky hovadili kadernicky zeny.
Laurikaa, MUZ, je to najlepsie, co sa moze v kadernickom odvetvi vyskytnut.... =;) preco asi myslis, ze vsetky renomovane a zname salony maju kadernikov muzov? v televizii su kadernici muzi, v novinach, kadernici modeliek su muzi.. svetove sutaze vyhravaju MUZI... Co sa tyka muzov, v tomto odvetvi jednoznacne vedu... Taktiez som studovala kadernicku.. s istotou Ti mozem povedat, ze sa nemusis bat ist sa strihat k muzovi... =;) Muzi maju pre tuto pracu obrovsky cit
jaaaj laurikaa, no tak to ani nevahaj a chod. poviem ti, ze ja sa tiez ucim za kadernicku a mame v triede aj chalanov a fakt su sikovny, jasne ze zalezi na kazdom, ale je pravda to co sa vravy, ze chalani su niekedy sikovnejsi ako baby, lebo oni sami vedia lepsie v akom ucese sa budes najviac pacit:-)