ahojte. myslite, ze chalan, ktory bol kurevnik a vravi, ze sa zmenil, hovori pravdu? chalani je tu z vas niekto, ktoreho partnerka naozaj zmenila k lepsiemu? je tu niekto z EXkurevnikov?
ako znova zacat verit? da sa to?
kocka ak ta podvadzal na zaciatku vztahu a ty o tom vies, tak si sprosta, ze s nim este si, sa zobud a rozid sa s nim! ja mam skvelu babu, lubim ju, ale keby ma podjebala tak je koniec a hotovo....
Presne tak, kto chce, tak sa zmení a kto nie, tak nie... Ak ten chalan sa ozaj zaľúbi a začne veriť v iné hodnoty ako doteraz, tak je to dosť možné (hoci skôr málo reálne) ale nikdy nehovor nikdy...
preco vlastne vsetky zeny vyhladavaju kurevnikov a chcu ich zmenitm, preco si radsej take fajn holky nenajdu niekoho, kto v tychto veciach vyznava ine hodnoty, ako je napriklad vernost.
to vazne sa nenajde ziadny chalan, ktory by nas presvedcil ze naozaj sa chlap dokaze zmenit?
kocka ak ta podvadzal na zaciatku vztahu bude to robit stale, v takom pripade by som absolutne neverila...ani len dobre rano...
bohuzial:(( nezmeniii...ja som si raz zacala s jednym xalanom, spociatku to bolo pekne, bol nadseny, vyvolaval,vypisoval, nepohol sa odo mna na krok...az raz si vysiel bezo mna von, nahodou som tam prisla aj ja a kukam,uz v objati s inou a ani v pate nemal ospravedlnit sa:( dokonca to zaslo tak daleko,ze od spolubyvajuceho pytal kluce na byt:(( ale tie som mu pekne doniesla ja,az mu sanka padla a aj xut na sex ho presla:D sice sme sa rozisli,ale este dlho sa hanbil jak pes a ani do oci sa mi nevedel pozriet...az po case:) a teraz by sa aj mozno xcel vratit,no ja uz mam ineho a nevymenila by som! a poviem ti,vzdy ked ho stretnem, je s inou, co dodat????
praveze neviem ci je kurevnik,.. ale bol, bol nim aj pred tym ako sme spolu zacali chodit. teraz vravi ze sa zmenil ale ja neviem ci mam tomu verit, a stale si myslim ze ma podvadza, hoci nie tak casto ale raz za cas sa to stane.