Ahojte. Nepozná niekto nejakého výborného gastroenterológa v Banskej Bystrici?. Súrne. Ďakujem
Dobrý gastroenterológ v BB
ked ma niekto problem so zapachom z ust kde by to mal riešit aby sa toho rychlo zbavil prosim vas poradte som zufaly
Ja uznávam Doc.Dr.Skladaného. Je to kapacita po všetkých stránkach a dokonca aj v psychológii. Chodím k nemu s ne
-vyliečiteľnou chorobou. Stále od neho odchádzam s elánom na život. Je dokonca sexy a fešák. Ale najviac veľmi dobrý odborník....Čerenčany
chodila som od 1998 najprv do polikliniky len si už nepamätám meno toho Dr.čo tam robil pred tým arabom....nič nezaberalo...začala som k arabovi,takisto nič,...a potom som zašla za Dr.Skladaným a som ok...bez liekov.Mám síce za tie roky chronické zmeny,ale nemám ťažkosti.A najviac ma zaujal prístupom,s ktorým som sa ešte nestretla.Je to kapacita!Ano aj Dr.Kvetenský je dobrý,ale s tým ja osobne skúsenosť nemám a som rada,že mi odporučili dobre -Skladaného.Ani raz mi nedal najavo,že sa ponáhla,vypočuje si každú moju požiadavku,dokonca mi aj nakreslil ako to v mojom tráviacom trakte vyzerá,proste super človek,super prístup!
A tebe sa zdá Dr. Květenský zlý??? Veď práve on je považovaný za naj odborníka. Ja osobne som tiež pri ňom bola a nemôžem sa sťažovať. Ešte myslím, že je Dr. Valach, ale neviem kde má ambulanciu.