ahojte....poradte mi prosim postup ako sa dostat k antidepresivam, potrebujem odporucenie obvodneho lekara, alebo psychologa, alebo mozem ist rovno k psychiatrovi?......v noci nemozem spavat, ked sa v noci zobudim vsetko vidim strasne beznadejne, mam komplexy, nejaky vnutorny hlas vo mne prebudza pochybnosti o sebe vo vsetkom, neviem nadviazat vztah, ...atd
antidepresiva
skorica, ani ja nechcem bret lieky na spanie, ale chcem si dat predpisat antidepresiva, lebo dufam, ze mi to pomoze, v tych ciernych myslienkach, velmi mi to odobera energiu, jednak sa vobec nevyspim, lebo spim denne asi 4 hod, zaspim o 22.30, ale o 2 sa zobudim a do 5 nespim, rozmyslam o sebe, vidim vsetko cierne, ubija ma to, odobera mi to energiu, nevladzem...a cez den tiez vela o sebe pochybujem, mam negativne myslienky, nevladzem s tym uz bojovat, ...pomozu mi tie antidepresiva?....neviem co mam robit
Lola spávam lepšie, ale nie dobre. Beriem antidepresiva, ale iba 1 rano a na noc sedativum. často sa budím , ale netrvá dlho a potom zaspím. Možno keby som si dala priamo lieky na spanie tak by som spala lepšie, ale nechcem si nato zvyknúť. Ale možno Tebe to zaberie lepšie.
Skorica a potom si uz spavala dobre?....da sa mi pomoct?
Ja som tiež nemohla spávať a išla som psychiatrovi bez doporučenia obvodnej lekárky.