Ahojte ,posledne 2 tyždne mám pravidelnu ostru bolesť okolo pupku,vôbec netušim z čoho by to mohlo byť,viete mi niekto poradiť z čoho to môže byť?
bolesť okolo pupka
Ahoj bolesti okolo pupka ma trapia takmer 3 roky a lekar mi nevie zistit pricinu.Uzivam aj lieky na pankreas,aj na zapal tenkeho creva ale efekt ziadny.Celiakiu zistenu nemam,len neznasanlivost lepku.Bolesti su celodenne,po vyprazdneni sa zhorsuju.Ma niekto podobne tazkosti ako ja?napiste
dobry den ja mam bolest okolo pupka pri dotyku inač nie poradte mi čo to moze byt prosim
no to som sa chcela spýtať,či niesi po pôrode.Ale už dosť dlho si po.Lebo ja som mala také bolesti asi do pol roka po pôrode.A prešlo to.Nikde som s tým nebola.Cho´d k lekárke.
Možno to má súvis s tými cisárskymi- nejaké zrasty, no neviem, najlepšie by bolo ísť na sono.
slepe črevo mam tiež vybrate som po dvoch cisarskych rezoch,ale to je tiež už 5 rokov a tieto bolesti sa mi ojavili zhruba tak tieto dva tyždne,všimla som si akurat,že ma to picha po jedle a je to taka ostra bodava bolesť,neviem sa vobec potom pohnuť,lebo každy maly pohyb strašne boli,trva to možno pol hodinu a potom je zase klud
Mohlo by to byť podráždené slepé črevo, teplota môže byť zvýšená, ale nemusí.
vetry mam,v pohode tak isto aj čo sa tyka stolice chodim pravidelne,alkohol vobec nepijem mastne možno,že ano,ale velmi malo,ale stym žlčnikom by to možno aj mohlo byť ,ale picha to okolo pupku?