Kde sa môžem dočítať, koľko bodov má dostať pacient napr. po odstránení sleziny?
Bodové ohodnotenie pri úraze
ahoj roker
nenapísal náhodou 20 bodov
pozri si zákon 437/2004 v znení neskorších predpisov o náhrade za bolesť ........
s pozdravom karol
dobry den chcel by som sa spitat mal som pracovny uraz a lekar mi napisal 120 bodov na zlomeninu palca je to vporjatku dakujem
Prosím o odpoveď.Syn má 16,5 roka,prepadli ho,skončil so zlomenou panvou na JIS,marodoval tri mesiace,má všeobecnú poisťovňu a kooperativu,detská doktorka ho obodovala aj pre potreby kriminálky,ale kde mám s tými bodmi ísť?zo sociálnej poisťovne ma vypoklonkovali,že to je dieťa,z kooperatívy prišlo 16eur,pritom tých bodov bolo 65.Ďakujem
Ahojte. Mal som pracovný úraz, utahovačka mi vybila zub. Zubárka mi vypísala papiere ale neobodovala to z dovodu, že to nevie.. (vykon: D52, OP6, V31, V41, sklený čap, odtlačky atď...) Môže mi to obodovať aj môj všeobecný lekár? Koľko bodov by tam malo byť?
Vďaka za odpovede.
Chcela by som vedieť, či naozaj nemá človek nárok na bodové hodnotenie diagnoz, ťýkqjúcich sa duševného stavu /postraumatická stresogénna porucha, depresívna epizoda stredne ťaž.st./, ktoré boli spôsobené úrazom - autonehoda, zavinené inou osobou, nakoľko posudkový lekár odmietol obodovať tieto diagnozy, s tým, že poisťovňa nechce vyplácať. Prosím, aby mi niekto kompetentný, alebo niekto kto má skúsenosť poradil. Ďakujem
Stránka sociálnej poisťovne