baby prosím vás pomôžte mi, strašne ma trápi, že mi hrozne zarastajú stehná, normálne tam mám dlhé tmavé chlpy a mám hrozne svetlú pokožku. Nechcem si to holiť, pretože po holení lýtok mi zostávajú čierne bodky, hoci používam penu na holenie aj kvalitné žiletky :-(( Tie stehná by som si chcela odfarbiť peroxidom vodíka, ako na to? Počula som, že on to počase oslabí a chĺpky vypadajú, je to skutočne tak? neviete mi povedať po akom dlhom čase a ako mám robiť s tým peroxidom?
nadmerné ochlpenie
to baby: a robila si to len s tym 6%peroxidom, ci treba este aj ten melirovaci prasok?
9% je podla mna uz vela :)
ja mam citlivu pokozku ale na pocudovanie, nemam ziadne alergicke reacie, troska mi to scervenie ale poriadne nakremujem telovym mliekom a zapudrujem a, za hodinu v poho :)
ja som si to zo zaciatku nanasala vatickou na usi, ale teraz si to nanasam , tou kefou co sa farbia vlasy, kozmeticka mi to robila nejakou specialnou spajdlou, tak si chcem kupit nejaky stetec na to :)))
ahoj hroznesm:)
skus ten peroxid, ja to pouzivam a som s tym spokojna. ja to kupujem v obycajnej drogerii, nemaju to v kazdej ale popytaj sa. ja si kupujem 6% alebo 9% a ktomu ten mordy prasok. a nechavam posobit 10 minut asi, podla toho ake chlpky...
je to super vec lepsie ako vytrhavat alebo co. a tiez mam svetlu pokozku, takze som spokojna :)
no mne inac minule tiez nechceli urobit 6% ny peroxid, po dlhom prehovarani mi urobili 5% ale tak do zlta mi to chytilo..
no , tak skus ist do takej lekarne, kde Ti rozrobia 6 %
ja som prave vcera odfarbovala 3%, lebo 6 % sa mi minul, a xytilo mi to do zlta, a zo 6 ti to xyti krasne na bielo
mam otazku - ja som sa pytala na peroxid v lekarni, tak tam mi povedali, ze len 3% predavaju. Tak bude to fungovat aj s trojpercentnym?
inac odporucam tuto temu, tam toho najdes vela
ahoj hrozne smutna
ja som peroxid vyskusala, lebo ziadny iny druh depilacie mi nevyhovoval, ale cca. kazde 2 tyzdne musim odfarbovat, ale chlpky su jemnejsie, ale ze by nejako opadali, mozno niektore
kup si v lekarni 6 % peroxid vodika, a melirovaci prasok v lekarni, zmiesaj v pomere 1 ku 1 a nexaj posobit 10 max 15 minut,
ja som na to najprv chodila ku kozmeticke, a teraz uz sii odfarbujem sama,
ak mas nejaku znamu kozmeticku chod prvy raz k nej, aby si vedela ze ako an to :)
vela kozmeticiek, ktore samozrejme Ta poznaju osobne Ti povedia, ze je to asi najlepsi sposob, a tie ktore si nechxcu pokazit job na epilacii zatlkaju
vela zdaru
no neviem, ja by som to radsej s peroxidom moc neskusala, ked Ti mam pravdu povedat..
a co sa tyka lytok- na lytkach rastu chlpky trochu do boku, takze ak si ich holis rovno, ostanu Ti cierne bodky, skus si ich oholit do boku, proti smeru rastu chlpov..
a myslim, ze den-dva po holeni, uz vidno tie cierne bodky kazdej zene..
ja mam tiez velmi svetlu pokozku, vsetkych chlpky si holim proti smere rastu, a ked mi opat rastu , s ciernymi bodkami si hlavu nelamem, holim sa casto, v lete kazdy den, alebo kazdy druhy..
Teraz, ked ide leto, urcite Ta opali, a cierne bodky nebude vobec vidno =;)
mimochodom ak tymi chlpmi na stehnach myslis spodnu stranu stehien, tam vacsinou byvaju dlhsie chlpy, to ma snad kazda zena.. ja si stehne oholim raz za mesiac, to mi staci, lebo na stehnach mi chlpy rastu velmi pomaly, a tie na spodnej strane este pomalsie ako tie horne.. takze ked su tak 5mm po mesiaci, oholim ich znovu.. =;)