nadmerné ochlpenie

Príspevok v téme: nadmerné ochlpenie
hroznesmutna

baby prosím vás pomôžte mi, strašne ma trápi, že mi hrozne zarastajú stehná, normálne tam mám dlhé tmavé chlpy a mám hrozne svetlú pokožku. Nechcem si to holiť, pretože po holení lýtok mi zostávajú čierne bodky, hoci používam penu na holenie aj kvalitné žiletky :-(( Tie stehná by som si chcela odfarbiť peroxidom vodíka, ako na to? Počula som, že on to počase oslabí a chĺpky vypadajú, je to skutočne tak? neviete mi povedať po akom dlhom čase a ako mám robiť s tým peroxidom?

domča

ahojte...potrebujem ssurne pomocť mám 15 rokov a už 3 roky si holim medzinožie......no a háčik je v tom že ked si dám plavky tak mi vidno čierne bodky po holeni...prosím poradte mi mám si kupiť dlhšie plavky aby to nebolo vidno alebo ako si mám depilovať chlpky aby mi ich nebolo aspon 2 dni vidieť??

aduliena

Ano, môže to byť z užívania antikoncepcie. Možno tento typ nie je pre teba vhodný, tak navštív gynekológa a dá ti inú HAK.

jana cierna

ahojte aj mna trápi ochlpenie tmavsieho charakteru pod nosom ,ale mam to asi 2 mesiace myslite, ze to moze byt aj novou antikoncepciou predtým som také tazkosti nikdy nemala a je mi to trápne, hanbím sa za to.Poradte mi prosím.

ferka1

este mam otazocku, ze ci to pojde i bez toho melirovacieho prasku a ak nie, tak ako sa vola ten prasok a kolko asi stoji. dikes

baby

ahoj mici na mensie plochy si to nanasam vatickou na usi, na vacsie stetkou na vlasy, takee na hornu peru odporucam vaticku, potom zotries hyg. vreckovkou, a vlhkou vatou zotries ak nieco ostalo, a potom este vc istej vode :)

mici

a pouzivate to aj na hornu peru?? Len nechapem to si nanesiem ten peroxid stetcom alebo vatickou na usi rovno na miesto necham cca 10 min posobit a potom co??Zmijem vodou?

baby

ahoj ferka, no preto lebo niektore chlpky su betare, a dorastaju, ako vlasy, niektore nie :)

no mylsim ze aj na tomto fore v niektorych prispevkoch, tvrdia kozmeticky, ze je toto najlepsi sposob, ked si zoberes, ze 3 % peroxid sa pouziva ako dezifenkcia, tak v tom problem nevidim,
neviem ako je to s tym melirovacim praskom,ale tento sposob, a z jeho zlozenim, ale ked si pozries zlozenie, roznej kozmetiky, kolko je tam chemickych pripravkov, myslim ze je to na rovnakej urovni

ferka1

to baby: a este otazka, ze preco si musis odfarbovat kazde 2 tyzdne? tie chlpy opat ziskaju povodnu farbu? a nevies nahodou, ci to nema nejake nepriaznive ucinky?