krasa nie je vsetko..

Príspevok v téme: krasa nie je vsetko..
tiny

krasa nie je vsetko.. tak sa hovori.. moj byvaly priatel bol velky fesak, vsetky baby po nom saleli a on sa tiez rad po nich poobzeral a nevadilo mu, ze ja sa idem zblaznit od ziarlivosti, ked sme boli von aj s jeho kamaratmi, oni si baby nejako nevsimali, no on si hlavu stale za nejakou vykrucal.. a komu by to malo byt prijemne? ja sa tiez sice rada pozriem po peknych chalanoch,ale len pozriem a necumim po nich! ale teraz k veci :-)nedavno som spoznala chalana, ktory krasou velmi neovplyva, no povahovo je naozaj super a velmi dobre sa s nim citim, je sice trosku hamblivy, no to sa mi na nom paci a neda sa do reci s kazdou, ktoru stretne..proste ma nieco do seba,nieco v sebe pritazlive aj ked nie je krasavec.. nehovorim o sebe ze som nejaka kraska, nie som sice ani ziadna skrata :-) no skratka som normalna baba.. len sa bojim reakcie okolia, ak s tymto chalanom zacnem chodit, co si budu mysliet.. ze ako vypada a tak.. ale malo by mi to byt v podstate jedno, hlavne je, ako sa s nim citim nie? co myslite, je s peknymi chalanmi vacsi kriz? :-)

mato000

mno podla mna je pekny chalan vacsi kriz pretoze potom idu pekne baby a ked mu raz rachne v hlave za to ze sa mu bude daka pacit tak sa pre to aj mozete rozist ale lepsi je aj skaredsi ale TVOJ :o)

utopia

Co ťa je po tom či sa ten tvoj vyvolený bude páčiť aj ostatným,hlavná vec,že sa páči tebe. Myslím že ten druhý je lepšia voľba,načo by ti bol partner,ktorý sa pozerá po iných babách. Partner ktorý ťa naozaj miluje,by mal mať oči len pre teba.

pre 787

ja som na tom podobne, akurat, ze ten moj nie je schopny sa mi ani ozvat sam od seba. viem, ze ma ma rad, ale mne nestacia jeho slova, bola by som radsej, keby sa podla nich aj spraval. je to pre mna tazke byt s nim za takych okolnosti, ale jemu to zrejme takto vyhovuje, byt po cely cas pasivny. rozmyslam, ze to s nim skoncim, nema vyznam sa trapit, ked z jeho strany nevidim ziadnu zmenu. najhorsie na tom je, ze ho stale lubim :(

spleen

Butlave vrby uz raz maju taky osud-zostavaju butlavymi vrbami pre tych,ktori si z nich tieto butlave vrby urobili.

majky

Pozabudol som na jednu múdrosť, ktorá vystihuje danú tému, bohužiaľ tejto skutočnosti sa málo kto drží v dnešnej dobe - "Nikdy neopusť toho, koho miluješ kvôli tomu, kto sa Ti páči, pretože ten, kto sa Ti páči, Ta opustí kvôli tomu, koho miluje."

787

co sa tyka tejto temy,ak citis nieco k tomu cloveku nieje o com,len ho netahaj za nos len kvoli tomu ze sa ty nevies zatial rozhodnut,

787

nikdy som neverila ze taki muzi ako ste vy dvaja existuju, nevedela som ze takto silno prezivate lasku,nic v zlom,ja som na tom podobne akurat ze som zena,uz neviem ako sa mam z toho vymotat,som pre neho len niekto s kym dokaze zabudnut na svoje problemy,nic ine,chcem sa toho vzdat,ale neviem ako,vzdy sa mi ozve a ak nie on tak aj ja,da sa povedat ze sme v kontakte takmer kazdy den,najhorsie je ze si ublizujeme,poradte mi ako s tym skoncovat,byva blizko mna,je to tazke,prosim o radu,,

spleen

pre majky:Keby si tieto slova nepisal o sebe,tak by som si myslel,ze som to pisal ja.Vyjadrujes slovami moj pribeh a moje pocity,moju bolest.ALe aspon viem,ze taketo pribehy prezivaju aj ini muzi a nie som sam.Myslim si,ze ak ta raz zena zaradi medzi svojich kamaratov ci butlave vrby,uz nikdy nebude k tebe citit viac nez kamaratstvo.Mozes sa snazit akokolvek ziskat si ju,aj tak tvoja snaha bude marna.A ak by s tebou chodila len so sucitu alebo pre momentalne prazdne miesto,ktore ma vo svojom srdci,nikdy by si pri nej nebol stastny,lebo by si vedel,ze je to len docasne a ze pri najblizsej prilezitosti,ked sa v jej okoli zjavi muz,ktory ju bude fyzicky pritahovat,ta s "lutostou" odlozi a pojde za tym druhym.Zial,je to tak,a preto je najlesie cim skor na taketo nestastne pribehy zabudnut,vymazat ich z pamäti.Najlepsi liek je cas.Pripadne,ked vidis,ze ta,ktoru si miloval,sa uz vydala,ma dieta,a tak vies,ze tvoj pribeh a ocakavania sa definitivne skoncili.Budme vsak na seba apon hrdi,ze dokazem milovat naozaj naplno a nie sme ako niektori zberatelia trofeji v podobe zlomenych zenskych srdc.

majky

spleen-ja som nedostal na výber, ja som bol tak zaslepený láskou k nej, že som si to ani nevšimol, že skutočnosť nie je taká ako som si myslel. Keby som vedel, že jej niečo na mne chýba, tak sa jej vzdám veľmi skoro, aby som jej umožnil ísť ďalej za svojim šťastím. Stále som do nej zamilovaný a neviem sa s tým celým zmieriť..len viem, že je pravda na tom= máš kde, nemáš s kým/máš s kým nemáš kde a potom zrazu máš kde ale už nemáš s čím..proste všetka plánovaná budúcnosť sa rozliala do nekonečných sĺz. Neviem ako mám ísť ďalej, prenasledujú ma spomienky ktoré mi pripomínajú holú skutočnosť.. jediné čo si opakujem je, že bude šťastná s niekym iným. Keby som nemal takú povahu akú mam, tak som možno na veky sám aj bez priateľov..