krasa nie je vsetko.. tak sa hovori.. moj byvaly priatel bol velky fesak, vsetky baby po nom saleli a on sa tiez rad po nich poobzeral a nevadilo mu, ze ja sa idem zblaznit od ziarlivosti, ked sme boli von aj s jeho kamaratmi, oni si baby nejako nevsimali, no on si hlavu stale za nejakou vykrucal.. a komu by to malo byt prijemne? ja sa tiez sice rada pozriem po peknych chalanoch,ale len pozriem a necumim po nich! ale teraz k veci :-)nedavno som spoznala chalana, ktory krasou velmi neovplyva, no povahovo je naozaj super a velmi dobre sa s nim citim, je sice trosku hamblivy, no to sa mi na nom paci a neda sa do reci s kazdou, ktoru stretne..proste ma nieco do seba,nieco v sebe pritazlive aj ked nie je krasavec.. nehovorim o sebe ze som nejaka kraska, nie som sice ani ziadna skrata :-) no skratka som normalna baba.. len sa bojim reakcie okolia, ak s tymto chalanom zacnem chodit, co si budu mysliet.. ze ako vypada a tak.. ale malo by mi to byt v podstate jedno, hlavne je, ako sa s nim citim nie? co myslite, je s peknymi chalanmi vacsi kriz? :-)
krasa nie je vsetko..
pre sevilla: mne je naozaj luto,ze si sa stretol prave s takymi babami,ktore ta porovnavali s inymi chalanmi a dali ti najavo ze si uplne hovno oproti nim.Neviem si predstavit akym stylom ti to povedali,za akych okolnosti,preco..?!Myslim si ze najdolezitejsie v tomto svete je zachovat si svoju tvar a zvazit komu co povies,ktorej prejavis svoje city..prosim nemen sa na takeho aspon kvoli sebe.precitaj si starsie prispevky co pisal napriklad Majky.
takze spleen: kto je tu ukricany?a kto ti tu vnucuje nazory ake sme ubohe?to skor si precitaj co si tu vsetko pisal,a ze ten pocit si jedine sa snazil dat ty tu v tejto debate.Zrejme je zbytocne sa tu s niekym ako si ty natahovat cez internet,a uprimne je mi jedno co si myslis ze som tym chcela povedat.Aj tak si na tuto vec urobi kazdy vlastny nazor a obraz..Nepochopil si to vobec.Pretoze ja som jedine poukazovala na to,ze jestvuju zeny,ktore sa pozastavuju v dnesnom svete(obratenom ako si ho nazval)a vazia si chalanov kt.su citlivi a chapavi.A chcu byt ich partnerkami.Ibaze to,ze obvinujes zeny z toho ake su povrchne je dost ubohe. A je len na Tebe ,ktorej tej onej budes prejavovat svoje city. Kazdy ma vlastny rozum.Myslim si ze je vela takyx báb,o ktoryx Ty pises,ale po tolkom sklamani sa aspon snaz vidiet Tie,ktore hladaju krasu v niecom inom..a nech je odposutene tym,ktore to dokazali ale po istom case zlyhali..niezeby nechceli,je to o nieco zlozitejsie a nazyvaj si to akokolvek chces..
pre sevilla:Mas dve moznosti:Bud zostanes sam sebou a tie vlastnosti,o ktorych pod vplyvom skusenosti zacinas pochybovat,si ponechas a budes na ne hrdi,alebo sa prisposobis okoliu,zmenis sa,aby si bol viac tolerovany a vnimany ako muz.Je to tazka dilema,pretoze ja si nemyslim,ze byt citlivym,pozornym je zle,naopak,je to jedna z najdolezitejsich vlastnosti,ktore cloveka robia clovekom,zial,nie v tomto svete,kde je vsetko obratene naopak.Ide o to,ze ak sa stanes drsnejsim,ci nestratis svoju tvar.
A pre tej ukricanej sandre505 by som odporucil,aby si lepsie precitala,o com tu piseme a nevnucovala nam predstavu,ake su zeny ubohe stvorenia,ktore musia velmi prezivat svoje rozhodnutia.Ja osobne nechcem byt v poradovniku a cakat na to,ci splnim kriteria tej,ktorej prejavim svoje city.
a ja som nikdy nepovedal, ze baby su stetky, ze chcu iny typ chalana ako ja, ja som napisal, ze radsej sa chcem zmenit na takeho, ktory bude pre baby pritazlivy ako chlap a nie ako kamarat.
Mne sa tie kamaratky zdvoverovali o chalanoch ktory sa im pacili alebo o partneroch s ktorymi boli. Ja som im nehovoril ze su statky, ja som im prial, aby im bolo dobre, aby mali dobrych priatelov.
Jednine co ma fakt vytocilo, ked ma s takymi chlapmi porovnali, a povedali mi ze som hovno oproti nim!
to ze maju o mne taku mienku, ze som debilek, trtko, ktory skace okolo nich a vo vsetkom im vyhovie. a vtedy clovek v ociach dievcat strati svoju hodnotu, prestane byt zaujimavy.
a keby som si mal vybrat medzi 10 dobrymi kamaratkami a 1 milujucou partnerkou, tak by som si vybral tu 1.lebo kamaratky si po case najdu inych chalanov a ja zostanem sam.
takze vravis ze chalani ako mi sme uplne nahovno partneri, nepritazlivy, a tazko sa s nami nieco robi.
Ale moje prispevky vyzeraju podrazdene, prave kvoli tej skusenosti s tym, ked som sa dozvedel, ze si naozaj o mne tie baby kamosky myslia, a to je vlastne aj dvovd preco by si so mnou nikdy nezacali. A to ma velmi ranilo. rozbilo to vsetky moje hodnoty
pre sevilla a spleena: viete co?co si vlastne myslite o nas??ako toto mozete napisat..?!mozno to ,ze ste toto zazili prave VY neznamena ze takto zmyslaju vsetky baby.a ak aj ano,ze ste to opisali presne a zmyslaju podla toho vsetky baby,urcite to nie je take lahke a najma "vtipne"ako ste sa to snazili vystihnut Vy.Ani si totiz neviete predstavit co tie baby prezivaju.Vnimate ich ako nejake vyuzivacky,ktore ked najdu chalana ako ste vy tlacia im do hlavy aky je super kamarat toto hento,a hned akonahle sa vyjadrime na temu inyx chalanov uz sme necitlive stetky,ktore vlastne chcu samy sebe ublizovat. Pretoze nepochopia aki ste VY jedinecni,citliví,chapaví a aj napriek tomu,hladaju hajzlíkov-presný opak Vas apod..Vobec to tak nieje,teda mam na mysli ze napisat to takto je dost chabe pretoze ani si neviete predstavit aky boj (hovorim teraz o sebe,z vlastnyx skusenosti) musi prezivat ta baba so sebou,s konvenciami,s laskou, s pudmi a s citmi...!Prezila som nieco podobne o com ste vy dvaja pisali,bola som partnerkou chalana ako ste Vy.A doteraz sa nedokazem vyrovnat s myslienkou ze uz nedokazem pokracovat vo vztahu s nim napriek tomu ze viem ze je to ten najlepsi na svete..nemate ani sajnu o com to je z nasho uhla pohladu..srat na takyto svet!
No máš pravdu, ženy sú v tomto divné... Kedysi som podvedome vyhľadávala chlapa, ktorý sa správal ako totálny chlap, ako si napísal pudovo. Chcela som aby na mňa nebol moc milý, lebo sa mi to "podlizovanie" strašne protivilo... až pak prišiel chlapec, ktorý mi vyhovoval v mojich "požiadavkách" a po čase keď som sa zaľúbila, tak som chcela pravý opak, aby bol milý, prejavoval mi city a neviem čo ešte všetko. Čo z toho vyplýva? že my baby nikdy nebudeme spokojné a vždy budeme chcieť práve ten opak. A ps: zmeň sa, aspoň čo sa týka na povrchu, ukáž aj tú svoju "zlú" stránku a uvidíš či to pomôže...
vsak ked kazdy den pocuvam ako baby nadavaju na chlapov, ako sa ktory chlypne pozeral, ocumoval, alebo mal sproste navrhy. ale prave to je spravanie chlapske, pudove a tym vlastne da muz najavo sexualny zaujem nie kamaratsky. Co z toho vyplyva:
ze zeny hovoria jedno,ale pritahuje ich druhe, ine, opacne.
mal som vela kamaratok, a travil som s nimi vela casu. co som z toho mal: ziadnu nehu ci lasku ci sex. prazdne reci o tom ako ma maju radi a aky som super. A ja, akurat som pochytil precitlivele spravanie babske, s chalanmi som tolko casu netravil a niektore veci ktore su typicke pre chalanov, som nerobil.
Co som z toho mal, akurat to ze aj ked som zacal s nejakou babou mimo svojich kamaratok randit, tak ma odmietla, pre neviem co, hlavne asi pre sexualnu nepritazlivost, ci prilis dobre, alebo kamaratske spravanie.