kt. lekar sa tymto zaobera ? mam problem s potenim a neviem ktory lekar sa tymto zaobera pls poradte
nadmerne potenie
ale lekari hovno poradia ... furt len to iste "pouzi excipial de forete" bla bla bla bol som aj za endokrinologom ci jak sa vola a tiez my nic nepomohol ... ak poznate nejakeho dobreho lekara v tomto smere v kosiciach dajte vediet kde
tak potom treba najst spravny deodorant, a ak nepomoze ani to, skus zajst k tomu doktorovi..
Skus si kupit nejaky pripravok v lekarni, tam Ti urcite aj poradia..
alebo si nejake rady najdi tu, je tu velmi vela tem o nadmernom poteni =;)
nepijem nefajcim stale som v pohybe.. ja sa ale nepotim celii ze by mi z chrbbta kvapkalo .. ja len tie pazuchy a uz ma to zacina stvat ..
len, mili chlapci, pricina moze byt aj vo Vas..
skuste si zhodnotit, akou zivotospravou zijete, co jedavate, ci fajcite, pijete alkohol, a hlavne, ci mate dostatok pohybu =;)
lebo ak telo nema pohyb, tak aj malu prechadzku berie ako namahu.. a taktiez vela elementov v potravinach to moze sposobovat..
ja sa tiez strasne potim .. prejdem po vonku 50 metrov a uz mam kruhy pod pazuchami .. niekde tu bola aj nejaka mast nato napisana ale neviem uz kde .. neviete mi poradit?
hm, myslim ze by si mal zajst k obvodnemu.. aj ak on sa tym nezaobera, aspon Ti da vediet, ktory sa tym zaobera, a rovno Ti da aj doporucenie =;) lebo k odbornym uz bez doporucenia ist nemozes