Antibiotika - prosim poradte mi.

Príspevok v téme: Antibiotika - prosim poradte mi.
silvia23

Ahojte, mam taky problem, som v Anglicku a dostala som anginu a zapal priedusiek, bola som v pondelok na pohotovosti a lekar mi dal Penicilin, teda ten som aj chcela, ale nezabral mi a mne sa to zhorsuje a dnes som si tu precitala ze Penicilin je 250mg. 500 a 750 a mne dal ten 250mg. a na SVK som mavala na anginu Augmentin, ktory je silnejsi, cize si myslim ze 250mg Penicilinu je pre mna asi slabe. Prosim ak je tu nejaky doktor a poradi mi ako dalej, ci si mam vypytat silnejsi Penicilin alebo aky liek? Lebo uz ho zajra doberiem a je mi stale zle... DAKUJEM ak sa niekto najde kto mi poradi....

silvia23

Ahoj RNG, ano Seafront ako promenada, a Brighton Pier, to je ten zabavny park a zhoreny pier tu je... Ty si tu bol?

ifka

silvia.juj,neviem,ci to v UK maju,ja som synovi dala lieky z domu.a hej,nema vyznam,aby si ten PNC dobrala.kludne vynechaj.platim synovi zdravotne poistenie tu u nas,takze ked mu nieco treba,tu mu vyberiem a poslem.

RNG

Co tak GSE, oreganovy olej, extrakt z olivoveho listu a podobne?
Z mojich lekarskych zdrojoch ich odporucaju nie s atb, ale miesto atb.
A zatial prakticky vsetci ludia, ktorych poznam ze to brali neolutovali.

silvia23

ahoj ifka, vies co neni zla, ma hrozne vela pacientov, dost vela pacientov k nej aj prestupuje, je fakt zlata, ale nie som odbornik, tak to neviem posudit, pozerala sa co mi zaberalo, inak osetruje dost poctivo a dlho tam ma jedneho pacienta. Ale co ja viem, ty si odbornik, tak si necham poradit... Uz som ten Penicilin nedobrala, mam tam este 4tabletky a uz si nedam, je to tak dobre?je zbytocne ho jest, co myslis? A rano pojdem znova k lekarke. Mozem sa spytat, ty vies urcite, ze ten Fromilid mi tu daju?kedze mas syna tiez v UK. Uz ma tak bolia zuby a usi z tej anginy, ze hroza, chcem len nieco co mi zaberie, juj nech som uz zdrava. Dakujem ti za radu ifka a pekny zvysok vikendu prajem.