ahojte, mam taky problem so sebou, nikdy som nerobila to co robim v poslednej dobe, vzdy som mala moralne zabrany a vzdy som chcela aj v spolocnosti vyzerat dostojne, v poslednej dobe vsak vystrajam, v tom zmysle ze uz nepoviem v alkohole uz dost, nechcem nepijem, prave naopak a stracam aj svoje stare nazory na zivot, ako sa vratit spät, nechcem si na to navyknut na takyto hnusny zivot, a to som nikdy ani neriesila muzov pomimo, vzdy to bolo so sympatiami a s rozumom teraz vsak je naopak a ja sa uz zacinam aj za seba hanbit,co mam robit aby som bola taka ista ako pred troma rokmi?
uz sa aj hanbim
jeden chlap sposobil stratu vsetkych tvojich hodnot v zivote? a predtym si zila kde? ak si si stavala vzdusne zamky tak sa necudujem, ale myslim si ze to prehnane. podla mna si nemala zmysel zivota ani pred tym chlapom a teraz nieco nevyslo a si si povedala ze vsetko je aj tak na.... ale nie je.
Keby tým hodnotám tak veríš tak ich dodržuješ.Ja mám takpovediac dvojí život už zopár rokov..na jednej strane slušná pracujúca dáma a cez víkendy normálny mladý človek ktorý sa ide zabaviť a bez alkoholu a rôznych trapasov a neviem ešte čoho sa to rozhodne neobíde...Nieže by som sa v práci pretvarovala,verím veciam ktoré robím, ale tiež mi neprekáža byť roztopašná a rozpustená...Myslím že to nie je smrteľné a pokial to nieje extrém nemusíš si robiť hlavu...A reči typu chcem byť ako pred tým...tak buď...asi tak celkom tam vnútri nechceš ked taká nie si..každý je sám strojcom svojho šťastia a je dobré vyskúšať toho viac...aspoň zistíš čo ti viac vyhovuje a možno ked sa raz vrátiš k tomu "kedysi" budeš si to viac vážiť alebo ťa to bude nudiť...život je krátky tak si ho užívaj a nepolemizuj nad tým aké by čo mohlo byť...
presne ako si povedala. urob si poriadok v živote. porozmýšlaj o svojich hodnotách a prioritách a keď na ne prídeš, myslím, že budeš šťastná. aj bez alkoholu :-)
a to mam za sebou nevydareny pokus o nejaky vztah s jednym muzom, i ked o vztahu tu nemozem hovorit ze to bol, akoby mi otvoril oci k tomu ze zivot nieje ruzovy ale vychcany, ale aj napriek tomu som nikdy taka nechcela byt aka som teraz,
niesom alkoholik ani nic podobne, ide o to ze ked som von neodmietnem ako kedysi, a stracam hodnoty ktore som tak velmi udrziavala a teraz na nich zabudam, nemam poriadok v zivote, mozno som sa tu len prisla vyrozpravat alebo co, mozno mi niekto bude vediet poradit, aj ked neviem ci ma vobec niekto pochopi
tak zrejme by si mala prestať piť.