Ahojte, som 20r baba, 53 kg pri vyske 171cm. Papkam zdravo, obcas sa mi vecer podari zhresit, ale kompenzujem to aktivnym sportom, minimalne 4x tyzdenne chodim na aerobic, do fitka, uz 3 roky. (okrem toho bike,plavanie,lyzovacka..)Moj problem je v neproporcionalite postavy-s pasom nemam problem, ale trapia ma ruky - ramena. Aj ked posilujem na ruky dost vela, vysledky nie su skoro vobec badatelne, vobec sa mi neformuju svaly ako na ostatnych castiach tela, jednoducho, je tam tuk. Co s tym mam robit? Nemozem nosit tielka, tricka bez rukavov,vazne na to nie je pekny pohlad, na take mlandrave ramena. Da sa to odstranit liposkukciou, mate s tym niektora skusenosti? Kolko to asi stoji?
Hrube ramena
TAKZE K TEME PO PORODE SOM MALA TIEZ SILNE RUKY A RAMENA ..POTOM PRISLO RADIKALNE CHUDNUTIE -25KG A RUKY ZOSTALI NEFOREMNE AKOBY TUKOM OBALENE.VIES CO POMOHLO???VESANIE PRADLA NA SNURY KTORE SU VYSSIE ABY SI MUSELA NATAHOVAT RUKY,DVIHANIE STOLOV TYCH TAZSICH KED SOM POMAHALA V JEDNEJ RESTAURACII,ZMYVANIE PODLAHY A TAK ...ANI NEVIEM AKO ALE RUKY SA MI TYM PEKNE VYFORMOVALI V PRIEBEHU 2 MESIACOV,NO ROBILA SOM TO KAZDY DEN...
Netuším, ale nemala by byť - je to len vpichnutie účinnej látky do tukového tkaniva, to je všetko, po zákroku ideš domov.
Dakujem velmi pekne... a je ta lipolyza velmi bolestiva?
Ja by som siroke ramena zase poreboval. Este aj hrosiu kozu k tomu a operaciu, ktorej vysledkom by bolo, ze nemam kozu na tvari.