Hrube ramena

Príspevok v téme: Hrube ramena
palinka

Ahojte, som 20r baba, 53 kg pri vyske 171cm. Papkam zdravo, obcas sa mi vecer podari zhresit, ale kompenzujem to aktivnym sportom, minimalne 4x tyzdenne chodim na aerobic, do fitka, uz 3 roky. (okrem toho bike,plavanie,lyzovacka..)Moj problem je v neproporcionalite postavy-s pasom nemam problem, ale trapia ma ruky - ramena. Aj ked posilujem na ruky dost vela, vysledky nie su skoro vobec badatelne, vobec sa mi neformuju svaly ako na ostatnych castiach tela, jednoducho, je tam tuk. Co s tym mam robit? Nemozem nosit tielka, tricka bez rukavov,vazne na to nie je pekny pohlad, na take mlandrave ramena. Da sa to odstranit liposkukciou, mate s tym niektora skusenosti? Kolko to asi stoji?

paprsek233

TAKZE K TEME PO PORODE SOM MALA TIEZ SILNE RUKY A RAMENA ..POTOM PRISLO RADIKALNE CHUDNUTIE -25KG A RUKY ZOSTALI NEFOREMNE AKOBY TUKOM OBALENE.VIES CO POMOHLO???VESANIE PRADLA NA SNURY KTORE SU VYSSIE ABY SI MUSELA NATAHOVAT RUKY,DVIHANIE STOLOV TYCH TAZSICH KED SOM POMAHALA V JEDNEJ RESTAURACII,ZMYVANIE PODLAHY A TAK ...ANI NEVIEM AKO ALE RUKY SA MI TYM PEKNE VYFORMOVALI V PRIEBEHU 2 MESIACOV,NO ROBILA SOM TO KAZDY DEN...

Martin_242

Netuším, ale nemala by byť - je to len vpichnutie účinnej látky do tukového tkaniva, to je všetko, po zákroku ideš domov.

www.interklinik.sk

kamos

Ja by som siroke ramena zase poreboval. Este aj hrosiu kozu k tomu a operaciu, ktorej vysledkom by bolo, ze nemam kozu na tvari.

Martin_242

Veľmi zaujímavý problém.
myslím, že Tvoj problém by mohla vyriešiť lipolýza, ale je to relatívne drahý zákrok - na jednu partiu 7000,-SK.
Injekčne Ti do problémovej partie vpichnú lecitín, ktorý rozpustí usadený tuk.
Výkon je ambulantný.