Oznamujem všetkým,že mi 7.9.06 o 2.35 narodila zdravá dcérka váha 2.75 48.cm. Takže ďakuje všetkým,ktorý mi držali palce a verili so mnou. Niekedy sa aj lekári seknú. Som ešte slabá ale šťastná.
Šťasná novina
horalka :), velmi sa tesim a gratulujem, teraz aj ty uz mozes ukludnovat ostatne maminy ze ked vydu zle testy tak dietatko moze byt zdrave :)
tak teda aj ja posielam to najvacsie GRATULUJEM hoci neviem o co tu ide.Ake super dieta je na svete?Preco gratulujeme prave jemu a nie VSETKYM novonarodenym?
horalka,vychutnaj si materstvo plnými dúškami,maličkú si mojkaj a prajem vám obom vychutnávat tieto najkrajšie chvíle v zdraví,láske,pokoji a radosti.A nech má vela tetušiek na povarovanie a mamičke k pomoci.
Horalka,blahoželám a prajem Vám obom vela zdravia, štastia a lásky.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej..gratulujeeeeeeeeee eeeeeeem :)))
Gratulujem srdecne a prajem vela zdravicka a stasticka v zivote, Vam obom. Konecne je tu nejaka mila a optimisticka spravicka:o)
Pripajam sa aj ja. Malickej prajem vela dni, tyzdnov, mesiacov a rokov, aj ked uz bude velka, plnych zdravia a slniecka, vzdy laskavu naruc, pohladkanie a pochopenie od rodicov. A rodicom vela radosti a sil na plnenie tych najkrajsich povinnosti - rodicovskych.
GRATULUJEM!!!!!!prajem hodne zdravicka a malej stastny krok do sveta,vitaj cloviecik!!!!
Blahoželám:) želám Vám veľa zdravia a lásky..
Blahoželám a je krásne, že si sa s nami mala chuť podeliť o radosť. Dievčatku prajem hlavne veľa zdravia