Fistula

Príspevok v téme: Fistula
nenncy

Ahojte. Mam od narodenia fistulu na krku .uz mi ju dva krat operovali ale stale sa mi zapaluje a hnisa.zacina pri slinnej zlaze a konci az v okoli ucha kde je vela nervových zakonceni. Mudr mi povedala, ze pri dalsom zakroku by mohlo dojst k ochrnutiu. ma niekto s niecim podobným skusenosti???

majci

mne sa urobila na zadku mam ist to chyrurgicky odsrtranit.Je to zlozity zakrok?Ked ma niekto skusenosti poradte prosim bojim sa toho ze to pokaslu.

nenncy

ahoj emma111111.mam 22r. ja som to mala 21r. v klude a vobec ma to nejako neobmedzovalo. pred necelým rokom sa mi to zapalilo.v marci2008 mi to operovali naposledy.Gratulujem , ze mate dobru Mudr.pretoze ja som prave na to doplatila.teraz idem k inemu lekarovi,pretoze moja lekarka nie je ochotna ma poslat na vysetrenie,ktore by mohlo presnejsie ukazat kde presne to siaha. takze naozaj velmi vela zalezi od pristupu lekara.ak jej to ostane v klude urcite je lepsie nechat to bez zakroku.drzim vam palce a prajem pekny den

RNG

Zoparkrat som tu spomenul iontoforezu striebra(hlavne temy na hnisave vacky pod zubami)
Lokalne sa da prepravit dost striebornych ionov cez kozu na potlacenie infekcii kdekolvek lokalne v tele.
Inac enzymaticke cistenie by asi tiez pomohlo, lebo aj tu sa jedna o nejake lozisko plne nepotrebnych materialov, kde sa uchytia po case rozne patogenne bakterie a plesne.
Teda potravinovy doplnok -enzymy alebo jod, ktory sa podiela na vyrobe vlastnych telesnych enzymov by pomohli.

Podla typu nakazy vo fistule, na mnozstvo roznych mikrobialnych su ucinne aj rozne antimikrobialne doplnky:
GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, graviola, lapacho....
Tiez zvysenie aktivity a poctu bielych krviniek beta glukanmi by dalo telu extra cistiacu a obrannu armadu.

emma111111

ahoj nenncy. my mame rovnaky problem s nasou malou (17 mes)od narodenia ma tiez nakrku fistulu a tiez jej smeruje ako tebe . jej ju uz tiez operovali ale kanalik jej tam ostal. pred týždnom sa jej opäť naplnil. vyteka jej cez jazvičku. chodievame s nou na detske orl na Kramare. v utorok jej idu robit ct-cko ze kam ten kanalik vedie. ci ide bud pod tvarový nerv alebo nad. horsia varianta je ta pod,lebo to je riskantna operacia nakolko je tam dost nervov. vsetko zalezi od vyslekov. inak fistula vobec nieje zivotu nebezbecna. neviem kolko mas rokov ale nasej pokial to nebude robit nejaku galibu tak jej to este operovat asi nedam . nech jej tam daju iba taku drenaz.lebo ona aj podla prednostky kliniky(velka odpornicka) je este malicka. no uvidime