Chcem poradiť všetkým, ktorí prinášajú lekárom bonboniéry, kávy, čokolády a pod., aby sa preorientovali na iný sortiment. Do našej predajne nosia lekári predávať desiatky takýchto prezentov, chcú, aby sme to predali aspoň za polovičnú cenu, len aby sa toho zbavili. Nevieme, ako im vysvetliť, že je to nelegálne. Ideálne by bolo, keby lekári nebrali žiadne úplatky, ani prezenty a keby pacienti nič také ani lekárom nenosili. Ale to by sme sa načakali, čo?
Bonboniéry pre lekárov
agina, ja len teda nevidim dovod, preco sa stale vsetci stazuju na doktorov. Mne sa teda este nestalo, ze by nejaky nieco odo mna vypytal. A predsa ked ludia vedia, ze tamten doktor ma vo zvyku pytat, tak sup to niekam oznamit, nech sa s tym nieco deje a nie sa stazovat (oslovujem teba, ale tyka sa to vsetkych) Nie je to uz ako bolo predtym a kazdy ma pravo svolit si doktora ku ktoremu pojde
sedmikraska to je sice pekne, ale tento proces uz zacali nasi stari rodicia a rodicia a my s tym zrejme nic nespravime.
Kekso,to si len ty mozes namyslat,ze by som ti dala novy.Tebe ocmulany staci-tak som to zhodnotila.Takze to je znamkou inteligencie. :DDDDD
RADANA: fiha, kto je to ta liena?..no nic..chces mi tvrdit, ze davat niekomu ocmulany cukrik je znakom inteligencie?! :D
BRACEK: pravdu s tymi sukromnymi nemocnicami, lenze tam by si zacvakal, az by sa ti oci pretocili
o.k. zaplatit si za lepsie podmienky, preco nie, ale nie lekarovi do vrecka! nech to ide nemocnici, ale preco by to mal dostat lekar, ktory je zamestnancom a je to jeho povinnost? preto si myslim, ze najlepsie je pre vsetkych, ked su sukromne nemocnice. ved si vezmite, ze teraz uz v nemocnici nedostanete ani toaletny papier, vsetko si musi kazdy priniest a este davat lekarom uplatky. ten uplatok by mal ist na to prilepsenie, alebo zaplatenie tej sluzby. keby ludia rozmyslali, vsetci by suhlasili so sukromnymi nemocnicami. to by ale potom lekari inak kmitali! lebo majitel nemocnice by ich na fleku vyhodil, keby sa k pacientom nespravali slusne!
Agina, keby nebolo tych co davaju, nebolo by ani tych co beru...
A vy by ste si neprilepsili "obalkami" keby ste mohli? Ten kto ma na to, nech sa paci nech si priplati za lepsie sluzby, no a co ved hadam chudobneho tiez nenechaju zomriet. Chybou Slovakov je to, ze namiesto toho aby zarabali prachy, idu na marodku a este sa stazuju ze si lekar vypyta peniaze. V Nemecku je legalne zaplatit si za lepsie podmienky.
ese napisem priklad. Trencianska nemocnica. Sestra isla rodit, davali doktorovi obalku a on, ze si to nevezme, ale ukazal im, ktory je jeho stolik........
To nie,ako keksa poznam tak musel odbehnut,lebo inac by vyryval o 106. :-)