Moje nove tetovanie

Príspevok v téme: Moje nove tetovanie
pity

chcela by som sa opytat niekoho kto ma skusenost s kerkou ci uz na vlasnom alebo inom tele..mam motyla na boku od vcera, ale mam pocit akoby mi ta farba zliezala alebo vychadzala na povch z tych mini vpichov aj napriek tomu ze pouzivam na to urcenu masticku, neviem ci sa to tak hoji alebo ci s tym nieco nie je v poriadku?

Danielkaa

Tak tohle je úplně normální jev, který se prostě při hojení tetování děje. A určitě, pokud s tetováním nemá člověk ještě zkušenosti a tatér to ví, tak by na to měl klienta upozornit, aby potom právě nevznikaly tyhle nejistoty. No a mi přijde, že tihle tatéři doma na kolenou dělají hodně velké kšefty pro odstraneni-tetovani-laserem.cz a podobné. A to je potom prý teprve auuu.

Bibis1

Nemusis sa vobec bat tetovania. Ja som sa tiez kedysi bala ale strasne som ho chcela, tak som sa aj napriek strachu rozhodla ist nan a nelutujem. Vobec som to necitila a taky tyzden som si potom umyvala kerku dezinfecnym mydlom, ktore som si vlekarni kupila. Ani som nemala mc chrasticiek. Super to prebehlo.

Franci

Dobry den
Chcela by som sa opýtať. 14.11.2016 som sa dala s priatelom tetovat, on to už má bledšie a ja to mám také ako keby ma tetovali včera..je to pekné a akoby čerstvo potetované. Priatel to má tiež pekne, ale bledšie. Môže to byť aj od typu pokožky? Ďakujem