ake mate skusenosti s novynette?? je tiez s 99%tnou uspesnosou?? :)
HAK NOVYNETTE_nazory
ahj...dievca01 ano ano ano... ked beries hak´=novinette tak sa nemas coho obavat !!!! vobec nemusis mat obavi bo nemozes otehotniet..... ved na to je antika... tak potom by to nebralo miliony zien... a ak si si tabletku zabudla dat tak ak si ju do 13 h das tak ziadna panika ... neva.. ak do 24 tak tiez .... sa nemusis bat ale tych 13 je istejsich...
ahojte..mam taku otazku...
beriem Novynette uz od cca polovice marca.vzdy beriem tabletky presne o 20,00, ale teraz v sobotu som meskala asi 30minut, viac nie... to az tak nevadi,ze? a..este jedna otazka... antika je na to,aby som neostala tehotna,aj ked sa do mna moj chalan spravi,ze? takze..sa moze v pohode do mna robit?nemusim mat ziadne obavy?alebo...radsej nech to dá inde..?napiste ako to robite vy,baby...
katrenkaaaaa - ak si začala brať antikoncepciu v prvý deň menštruácie tak je to v poriadku, ak si začala brať neskôr tak to v poriadku už nie je.
Katrenkaaaaa chod na fórum www.antikoncepcia.sk a tam radí gynekológ a určite ti odpovie
alkohol sa piť môže počas brania akejkoľvek antikoncepcie... rizikové je fajčenie
ja by som sa chcela opýtať či náhodou neviete, či sa môže počas brania novynette piť alkohol