Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HAK NOVYNETTE_nazory

nicoleta

ahj...dievca01 ano ano ano... ked beries hak´=novinette tak sa nemas coho obavat !!!! vobec nemusis mat obavi bo nemozes otehotniet..... ved na to je antika... tak potom by to nebralo miliony zien... a ak si si tabletku zabudla dat tak ak si ju do 13 h das tak ziadna panika ... neva.. ak do 24 tak tiez .... sa nemusis bat ale tych 13 je istejsich...

dievca01

ahojte..mam taku otazku...
beriem Novynette uz od cca polovice marca.vzdy beriem tabletky presne o 20,00, ale teraz v sobotu som meskala asi 30minut, viac nie... to az tak nevadi,ze? a..este jedna otazka... antika je na to,aby som neostala tehotna,aj ked sa do mna moj chalan spravi,ze? takze..sa moze v pohode do mna robit?nemusim mat ziadne obavy?alebo...radsej nech to dá inde..?napiste ako to robite vy,baby...

machulka006

katrenkaaaaa - ak si začala brať antikoncepciu v prvý deň menštruácie tak je to v poriadku, ak si začala brať neskôr tak to v poriadku už nie je.

zuzana miška

No baby ja som užívala Novynette hádam vyše pol roka a bola som s ňou nesmierne spokojná,nepribrala som, nemala som vôbec žiadne vedlajšie účinky. celkom fajn, ale viac ti k tomu povie gynekológ

katrenkaaaaaaaaaa

beriem prwykrat HORMONALNU ANTIKONCEPCIU,,,stwrty den,,,mozem otehotniet ked s priatel..urobil,,do mna???

darlynn

ja ich beriem tri mesiace. prvý mesiac som mala všelijaké stavy. precitlivelosť, bolesti hlavy, hnačky...ale cez prvú prestávku to prešlo a už sa to nevrátilo :) zatiaľ som spokojná. ani som nepribrala. skôr schudla, ale to asi nie z toho.

nicoleta

ahoj no ja ju uzivam uz ale 10 den zatial v poho ale na zaciatku som mala ze mi bolo po tabl. zle ale potom som zistila ze je to z toho ze som ju mala na lacno... ale v poho aaa kazdej inak sadne:)