Som v zúfalej situácii

Príspevok v téme: Som v zúfalej situácii
silvus

Som zúfalá!!! pred týždňom som išla na reverz domov z liečenia kvôli tomu, aby som nestratila prácu a keď som prišla do práce, povedali mi, že kvôli častým PN-kám a návštevám lekárov mi zmluvu nepredĺžia - teda budem v práci len do 30. júna 2008. Túto prácu mám rada, nechcela som o ňu prísť a preto som išla už po týždni z nemocnice domov. Keby som to bola vedela, zostala by som v nemocnici a mohla som sa liečiť. Teraz mám chuť zomrieť, môj život nemá zmysel, ja fakt už dlhé roky nemám pre čo žiť, jediné čo mi vyšlo, bola práca a aj tú som teraz stratila...Aj by som sa vrátila na liečenie, ale podpísala som ten reverz a už ma naspäť nezoberú. Tak čo mám robiť?

gigia

neviem preco ma napadlo, ze robis v skolstve, asi ten datum a 2 mes. dopredu ti to povedali.
Rozhyb sa a zacni hladat rychlo nieco inde. Ak si v meste, tak tam je to plne, skus na dedinach.....tam su deti fantasticke, uplne ine ako v meste.....
a mozno ze sa hrubo mylim,,, zhodnot si co vies, co by si mohla ine robit. Nie je niv JEDNODUCHSIE ako plakat nad sebou, skus tu tazsiu cestu, pozbierat sa a dokazat si, ze mas energiu na vsetko.

lylyna1

Silvus chapem vas ,ale tak jak pisala martina25 ludia sa maju este horsie.Vela nad tym nerozmyslajte lebo stoho viac ochoriete.Verim ze si najdete robotu ktora vas bude bavit.S pozdravom LYLYNA PS mam to teraz presne ja.som v takej sitvacii

martina25

Ahoj Silvus, Každý má v živote dobré a zlé chvíle. Len musíme ich správne využiť. Aj zlé situácie sú v živote na niečo dobre. Len hlavne nezúfaj!!! Každý prežíje v živote dobu, ktorá sa zdá nevyriešiteľná. Ja som ich mala už zopár. Vždy si spomienem na to, že sú ľudia, ktorí sa majú oveľa horšie, oveľa horšie trpia a pritom silno veria, že vždy je prečo žiť.

barbinka

silvus: ako ti už bolo povedané, že všetko zlé je na niečo dobré. môžeš si urobiť pekné leto, oddychnúť si troška, keď už nič iné a pomaly si hľadať prácu. môžem sa opýtať, že to bolo za prácu?

agina

silvus zrejme ti to nebolo sudene. To si naozaj tolko vymeskala z roboty, ze ta museli vyhodit???? Nedalo sa nejako dohodnut??? Ak nie, nehadz flintu do zita a zacni si hladat novu pracu, urcite sa ti to podari a mozno bude este lepsia, ako ta predosla.Prajem ti to a hlavne, aby si sa co najskor dostala do formy.

lurika

Povedz si,že všetko zlé je možno na niečo dobré.Možno Ta chce niekto vidieť zničenú,nerob im radosť.Hore hlavu,nestrácaj čas sa poobzeraj sa po novej práci.Možno budeš mať štastie a z odstupom času povieš-dobre,že sa tak stalo.Prajem veľa šťastia.

adrien

hlavne sa upokoj!!! vzdy je preco zit!!! mas tolko moznosti a urcite si najdes uplatnenie v niecom lepsom...povec si ze to co sa stalo sa nestalo nahodou a ze to tak malo byt. tak hlavu hore__drzim palce:)