Syndrom drazdiveho creva

bambussa

no ono zuvacka pomaha aj mne ked mi je zle, nastartuje travenie, ale v zaludku, myslim ze na creva nema vplyv.
Inak neviem ci poznate taky casopis Wellness, objavila som ho nahodou a tak spm ho kupila ze pozrem co to je a citala som ho asi tri dni, fakt ze kazdy clanok, co sa mi este pri ziadnom casopise nestalo a aj dalsie cislo som tak zhltla, je to o zdravi, zivotnom style a tak.. nechcem robit reklamu len poradit, ak ho nepoznate, kedze chodite na toto forum tak by vas to mohlo zaujimat.a je to slovensky casopis

[zruseny12]

lejn...zatial som nic nenasla,ale nasla som v casopise BAJECNA ZENA toto:
ZUVACKA VAS POSTAVI NA NOHY
MA TERAPAUTICKE UCINKY.
POMAHA PRI LIECBE PRI OPERACII HRUBEHO CREVA,ZISTILI TO CHIRURGOVIA.
ZUVANIE URYCHLIJE HOJENIE RAN,LEBO SA PRI NOM NASTARTUJU VNUTORNOSTI A ZACNU PRODUKOVAT ZALUDOCNE STAVY.
...mne raz bolo nenormalne zle,tak som si zobrala mentolovu zuvacku,a mozem povedat ,ze sa mi polepsilo....takze asi nieco v tom bude...vyskusaj to aj ty lejn,za to nic nedas...

bambussa

cistej vody? z vodovodu?? asi jeden pohar pred ranajkami.. viac nie. inak pijem vody kupene.. mineralky alebo stolove vody

[zruseny12]

Ahoj lejn...tiez som rada,ze si sa ozvala,a ze sa mas ako tak fajn...no,aj tak aspon mas istotu,ze mas vsetko ok...
ja sa mam tak striedavo,raz dobre raz zle...dnes som volala ci musim na kontrolu na hadicku,tak ,ze by som mala,ale nejak sa mi tam nechce...:0((((....
inak,sa citim lepsie,nie som tak unavena ako predtym/len by som nechcela zakriknut.../
bohuzial nemam ziadnu stranku...ale nieco sa mi mari,niekde na nejakej teme tusim bola ta stranka...
ked na nu natrafim,tak ti ju tu napisem...maj sa krasne zatial a nech sa ti dari...obcas sa ozvi...pa a dobru noc....mne sa nejak nechce spat tak cakam na triller...

lejn

je mariaa nikde som nevidela ze si tu ale som rada ze si sa ozvala mam sa da sa povedat ze trosicku lepsie ale to len po psychickej stranke chodim k psychologicke zatial sme sa dohodli takto za to budeme riesit a ked to nepojde tak pridu lieky ale to nechcem... zistili sme ze tie problemy vplyvaju len zo psychiky takze som ani nemusela vsetky tie vysetenia co som podstupila podstupit...ale snazim sa a ty ako sa mas? nevies nahodou nejaku stranku alebo nejake clanoky kde by som nasla dopodrobna ale uplne napisane o syndrom draz. creva? je to nieco ale chcem nieco este viac :)

bammbussa

ahojte, ako tak citamm o tomto syndrome v tejto teme, pisete ze mavate hnacky a ze to moze byt aj psychikou a nespravnym stravovanim. Preto sa chcem opytat niekoho kto sa v tom vyzna. Kazdy den cvicim, uz treti mesiac beriem kazdodenne probiotika, vlakninu, jem zdravo, male porcie, pekne som scudla ale je mi to na dve veci lebo stale vyzeram ako tehotnaa, mam nafuknute brucho, obcas bodavu bolest v oblasti criev, stolicu mavam beznej farby aj konzistencie, ale niekedy nemam cez den vobec a dalsi den aj dva trikrat.. moze byt aj toto syndrom drazdiveho creva alebo mam patrat dalej? dakujem.