Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co sa to so mnou deje???

Príspevok v téme: co sa to so mnou deje???
anonym 429

prosim, ak mate niekto skusenosti alebo mi viete poradit, napiste sem. mam 23 rokov, som vydata a za poslednych 6 mesiacov sa stal zo mna iny clovek. nikdy predtym som take nic nezazivala. opisem to strucne. ked sa stane nieco co sa mi nepaci alebo citim akukolvek nespokojnost /manzel nieco zle urobi/alebo nieco neurobi, napr. potrebujem sa vykecat a on odvrkne nejaku odveci poznamku, alebo mi povie nieco co ma zrani napr."bud ticho", "staraj sa o seba" atd/, zacnem robit strasne sceny, kricat, plakat, citim v sebe nenormalnu agresivitu, vsetko by som roztrieskala, bucham do vsetkeho, kopem do nabytku, zacenm potom aj seba udierat, hlavu o stenu, alebo sa rezat, nadavat, potom ma muz zvycajne chyti tak pevne ze sa neviem hybat, a ja so sebou metam po zemi, kricim, nadavam mu, trham si vlasy, nadava si ze som nanic zena... zaujemcom napisem aj viac. zaujimave je ze priblizne o hodinu ma to vsetko prejde, mrzi ma to, ospravedlnujem sa, uz to nikdy nechcem spravit. uvedomujem si ze to nie je normalne, neviem co s tym robit , prosim, poradte mi,

betulka

No...aj ja mam pocit ze to patri do ruk odbornika,pretoze to co tu opisujes je brutalne.
Hlavne s Tym nieco sprav lebo prides o manzela.

Dr jajboli

Ja som toho názoru, že možno dostávaš istý druh záchvatu, ktorý nevieš ovládnuť, preto sa poraď radšej s odborníkom. Je to do rúk psychiatra