Velke davky laxativ fenolax

Príspevok v téme: Velke davky laxativ fenolax
anjelik.20

Ahoj Ludia,Prosim O rady,Ten kto che len zosmiešnovat nech si to necha pre seba a nerani ešte viac,dakujem.
Mam 170cm 55kg & 20rokov a už 5 rokov jem každy den,fenolax,pre mna sa to stalo už ako jedlo...Viem že ked idem jest už viem že to pôje preč....jem malo aby som mala istotu že to vyjde zo mna všetko.
Ale mala som aj take dni a bolo ich viac tych dni že som zjedla aj
15-20tabliet laxativ za den a bolo mi zle.
neviem si už predstavit den bez toho že nemam fenolax,
napr. zjem jogurt a nafukne sa mi velmy bruch atd
ma niekto ešte take skusenosti s tymto liekom? alebo rady ako sa zbavit nafuknuteho brucha a laxativ....dakujem vopred

Jeshua

Fenolax - prehanadlo ako sa patri - mne zabralo na 100 percent. Beriem psychiatricke lieky a mam depresiu a z toho som mal urputnu zapchu niekolko rokov. Nic mi nezaberalo, alebo len ciastocne. Vyskusal som vsetky volnopredajne prehanadla, vratane cipkov. Vyskusal som aj prehanadla na predpis gastroenterologa - nic nepomahalo. Vdaka Bohu za Fenolax. Dal som si tri dni po tri tabletky a dostal som taku hnacku, ze som si musel dat Endiex proti hnacke.

VaMo

anjelik, sama viem, ze zvavit sa PPP /a ci uz si to chces alebo nechces priznat, ale mas ju!/ je tazke. Malo kedy pomozu rady ludi, ake je to nezdrave atd.
Mas 20r., cely zivot pred sebou...zabojuj s tym, prosim.
Moja cesta by bola: vysadit laxativa naraz a na par tazdnov to nahradit prirodnou vlakninou ynapr. Psyllium/, kedze creva su urcite nie schopne normalne pracovat a treba im pomoct. Spolu s tym vyssie davky probiotik. A RNG radi dobre - daj si spravit pecenovky, ak este aj uzivas nejake ine lieky, prip. antikoncepciu, tak je vazny predpoklad, ze budes musiet riesit aj regeneraciu pecene, a to uz nie je len o "nafuknutom bruchu".
No a este jedna /v tvojom pripade asi dost podstatna/ vec - priprav sa na to, ze asi jemne priberies, ked zacnes normalne/ zdravo jest. Ale dokazes to postupne dat dole, zdrava strava, pohyb - toto je cesta k tym 55kg, nie kopec hnusu, kt. do seba dokazeme pchat v snahe udrzat si hmotnost - a pritom devastujeme svoje tela.
Je to bludny kruh, ale urcite mas na to, aby si sa z neho dostala. Drzim prsty.

silvia-h

nesuhlasim s Tebou, ze kazdy den o tabletu menej to mas ako z alkoholikom: dam si o poharik menej, alebo z fajciarom dam si o cigaretu menej a prestanem. Otazka je , ze kedy? Pokial nie clovek presvedceny o tom , ze je chory, a ze sa chce skutocne liecit ako tuto slecna anjelik tak si nevazi zivot , ktory ma a hlavne ludi, ktori su v jej blizkosti. Podla mna anjelik, trpis komlexom , ze ako vypadas, urcite vacsinu casu stravis na vahe alebo pred zrkadlom a co sa potom robi v tvojej hlavicke vies len Ty sama a preto to nadalej robis. Skus fenolax vysadit uplne!!! Zmen stravu !!!! Vyskusaj si davat rano neaku vlakninu napr. psylium , alebo ovsene vlocky !!! Musis dalej pit vela vody!!!
A hlavne netravit vela casu pred zrkadlom ako vypadas!!!! Aspon vyskusaj byt bez fenolaxu tyzden a ked nadhodou by si nemala potrebu tak skus vyhladat neakeho odbornika !!!!!!

RNG

nafukovanie zaludku a brucha je z nedostatku kyselin ,enzymov ,vlaknin a spravnych probiotik.
Kazde z nich sa da doplnit.
Ziadne laxativa nie je treba pri normalnom traveni.
Fenolax obsahuje fenolftalein, ktory postupne zamori pecen.Toboz pri tak nenormalnych davkach.
Daj si odmerat pecenove enzymi v krvi. Pravdepodobne potrebujes uz poriadne precistenie a regeneraciu pecene. Pozri vo fore na protokol dr Berksona.

farmaceutka

anjelik, tymto sposobom si pravdepodobne nenavratne poskodis sliznicu creva a vysledkom moze byt totalne rozvratenie vnutorneho prostredia. ak sa ti nepaci zivot, mozes v tom pokracovat, ak zit chces, musis prestat UPLNE. akekolvek vyhovorky z tvojej strany, ze nemozes a pod, su len vysledkom psychickej poruchy, ktorou trpis.

silvus

Ahoj Anjelik, aj ja občas zoberiem fenolax, ale max. 3 tabletky a aj z toho ma bolí brucho, Tvoje telo si už privyklo na také veľké dávky laxatíva, skús to takto: každý deň si daj o 1 tabletu Fenolaxu menej, až sa dostaneš na nulu...jasné, že najprv budeš mať zápchu, ale popritom skús jesť veľa vlákniny, piť veľa vody a ono sa to nakoniec musí pohnúť...:-)