bradavky-zilky

anonym

Ja mam trosku iny problem...Mam par zdravotnych problemov s ktorymi si neviem dobrych par rokov rady.Mam velky rozdiel vo velkosti prsnikov!Dost casto som s tym chodila po lekaroch a kazdy jeden mi povedal nieco uplne ine.Jeden mi daval nadeje,ze sa to zlepsi a druhy zase ma odpisal hned vo dverach.Nedavno mi zistili aj skoliozu chrbtice.Lekar povedal,ze aj kvoli tomu mozem mat taky velky rozdiel vo velkosti prsnikov.
Ale mna ani moc nezaujima kvoli comu to mam,ale ako sa to da zmenit!Lebo poviem vam,nieje to vobec nic prijemne a nevie si nikdo ani len predstavit,co je to za pocit!Nikto v mojom okoli to radsej nevie.A niekto si teraz povie sak co,ved to nieje ziadna veda,ale viete si redstavit co musism robit cez leto?To je trapenie a trapenie!A ja este k tomu tancujem a nase vsetky kostymi sa skladaju len z vytrihov takze sa musim stale nejak maskovat.A pri prezliekani v skole alebo kdekolvek je to este horsie!Vtedy neviem kam sa mam schovat!vsetky podprsenky musim mat vselijako presite a prerobene len aby to bolo co najmenej videt,ale nikdy to nieje a nebude dokonale.A na nejaky milostny zivot mozem zabudnut!Ved predsa prsia su znakom zenskosti a ja nemam normalne prsia..dokonca nemozem povedat ani len to,ze mam prsIA-mozno prso.Kazdy jeden pohlad do zrkadla je triznenie!
Prosim vas,ak mate niekto podobne skusenosti alebo niekoho takeho poznate tak to sem napiste..velmi by mi to pomohlo a urcite aj vam!
Dakujem!

123

no lebo mne su tie zilky ozaj dost vidiet a neviem ci mi to len tak zmizne a mam to dookola bradaviek. ale skusim tu masticku snad to pomoze. dakujeeeeem za radu

pilulka

No tak to sa fakt nepamätám, ale asi až tak rýchlo ako by si chcela nie. Zostali mi tam jemné pásiky. Niečím si to natieraj(nechtíková mastička a tak..) Možno aj pol roka, možno viac. To bolo už dávno.

123

a za ako dlho ti to zmizlo? ja to mam asi tak 2 mesiace a vobec mi to nemizne a navyse to vyzera dost cudne. nemoze to byt spojene aj s tym ze mi dost narastli prsia?

pilulka

ja to mám na krku a na nohe.Nebezpečné to asi nebude keďže to tam už nejaký čas mám. Mala som to trochu aj na prsiach, ale to zmizlo.