Mam jeden problem neviem či je to važne alebo tak . ale bojimsa o svoje zdravie .
Pohlavny styk som nemal asi rok a naposledy to bolo z ochranou (kondomom)
takže som nič chytit počas sexu nemohol .
Problem je taky že na konci penisu
mam aj z lavej aj z pravej strany v okoli dierky nepravidelny tvar penisu .v okoli močovej diery nemam kožu hladku ale ako keby som tam mal nejaky vred alebo čo .
Ked masturbujem a penis mam postaveny tak je to take červene a vyčnieva to možno 2 3 milimetre , ked mi nestoji skor do fialova . na dotyk to moc neboli ale je to citlivejšie ako ked sa dotknem penisu hocikde inde.
Ked masturbujem až do konca všetko je v pohode ,ale jak mi vide semeno potom mam penis na konci dost červeny a ten spominany vredik či jak to mam nazvat dost boli na dotyk . a niekedy to aj po vyrone semena štipe .
V pondelok asi idem k svojmu lekarovy .
minuly rok ma operovali na slepe črevo a zdasa mi že to mam odvtedy. .
napisal soma j koli tomu že to v poslednej dobe začina byt viac a viac citlivešie teraz ma to občas tak pichne na končeku penisa samo odseba. Prosim poradte niekto každa rada alebo pomoc mi pomože .
Problem z penisom
plsss pomožte niekto .
zabudol som napisat že kolko stoja testy na všetky pohlavne choroby . ked to chem dobrovolne . chcem mat zdravy penis . :( a istotu že mi nič nieje. :(