poradte nieco na nadmerne potenie v podpazusi perspiranty nezaberaju ale este viacej napomahaju poteniu.caje tiez nic nepomahaju.
nadmerne potenie
Zapach je sposobovany rozkladanim potu kvasinkami a hubami. Samotne potenie nie je problem, pot ako taky nezapacha, aj ked je ho privela. Takze je treba sa sustredit na mikrofloru pokozky.
Skusili ste mydlo s Ketonazolom? Ketonazol je primarne urceny na lupiny, ale tie su takisto sposobene nadmernou aktivitou mikroorganizmov na pokozke.
moja 5ročná dcérka sa strašne potí v podpazuší, aj pri minimálnej námahe. Stále ju musím sprchovať, lebo je to cítiť a už aj jej to vadí. je to možné, aby také malé dieťa smrdelo od potu?
skuste homeopatiu.najdite si dobreho homeopata a vydrzte 2-3 mesiace a vysledky sa dostavia.
naila, ak by od dricloru hrozila rakovina tak rakovinu ma oobrovske mnozstvo ludi, pretoze chlorohydraty hlinika obsahuju vsetky antiperspiranty, akurat ze v Driclore su viacej koncentrivane. A molekuly hlinika potnu zlazu upchaju ale nedostavaju sa dovnutra pretoze su velmi velke.
ahojte , mam rovnaky problem , a
vyskusala som uz aj caje , maste ,
dokonca aj driclor ,ten zabral ,konecne som mohla nosit aj normalne tricka,
ale potom ma to zacalo , hrozne pichat
a palit ,hoci uz som ho pred polrokom vysadila , driclor je docasne riesenie
kedze jeho sucastou je aliminium chlorohydrat ,ktory ucinne ucpava potne zlazy. Postrasujuce je vsak to ze pri dlhodobom pouzivani, krozi rakovina .
momentalne nevyuzivam ziadne pripravky,
rozhodla som sa zdravsie stravovat, viac hybat , a potim sa coraz menej , teda uz iba v skole .
lenka7 bud rada ze sa ti nepotia ruky ako mne.Mne sa ku tomu potia aj nohy.