nadmerne potenie

Magy

Zapach je sposobovany rozkladanim potu kvasinkami a hubami. Samotne potenie nie je problem, pot ako taky nezapacha, aj ked je ho privela. Takze je treba sa sustredit na mikrofloru pokozky.
Skusili ste mydlo s Ketonazolom? Ketonazol je primarne urceny na lupiny, ale tie su takisto sposobene nadmernou aktivitou mikroorganizmov na pokozke.

bylinka123

moja 5ročná dcérka sa strašne potí v podpazuší, aj pri minimálnej námahe. Stále ju musím sprchovať, lebo je to cítiť a už aj jej to vadí. je to možné, aby také malé dieťa smrdelo od potu?

Petqo

naila, ak by od dricloru hrozila rakovina tak rakovinu ma oobrovske mnozstvo ludi, pretoze chlorohydraty hlinika obsahuju vsetky antiperspiranty, akurat ze v Driclore su viacej koncentrivane. A molekuly hlinika potnu zlazu upchaju ale nedostavaju sa dovnutra pretoze su velmi velke.

naila

ahojte , mam rovnaky problem , a
vyskusala som uz aj caje , maste ,
dokonca aj driclor ,ten zabral ,konecne som mohla nosit aj normalne tricka,
ale potom ma to zacalo , hrozne pichat
a palit ,hoci uz som ho pred polrokom vysadila , driclor je docasne riesenie
kedze jeho sucastou je aliminium chlorohydrat ,ktory ucinne ucpava potne zlazy. Postrasujuce je vsak to ze pri dlhodobom pouzivani, krozi rakovina .
momentalne nevyuzivam ziadne pripravky,
rozhodla som sa zdravsie stravovat, viac hybat , a potim sa coraz menej , teda uz iba v skole .

-=panther=-

Aj ja mam takyto problem mam 15 rokov a strasne sa potim, no viem ked mam 15 v oblasti podpazusi je to normalne ale jednoducho ja sa potim na tvari proste vsade ...... staci ze sa trosicku fakt trosicku unavim a uz sa potim ... poradte mi ... dakujem

lenka7

Ahojte. Mam problem s potenim noh. Skusala som uz Driclor, ale nepomohol. Najhorsie je, ze v praci musim nosit silonkove ponozky a v tych sa nohy potia najviac. Poradte nieco ucinnejsie.

ivka_3

Ahoj, urcite ti pomoze pripravok zvany Driclor. Ale ma iba asi 30 ml. Dostanes ho v lekarni za 220,- Sk. Po tyzdni pravidelneho nanasania pred spanim zaberie, nebudes sa absolutne potit, ale vysusuje pokozku.