Neustaly pocit unavy

Príspevok v téme: Neustaly pocit unavy
Jaro Jankovic

Ahoj, poradte mi niekto, citim sa stale unaveny a nevyspaty,aj napriek tomu ze spanku a odpocinku mam dost. Navyse ma stale prehana, som bledy a nepriberam. Aj moje oci su vecne unavene. Bol som uz na desiatkach roznych vysetreni, nic mi nezistili,len poriadne oslabenu imunitu, zrejme z tohto vsetkeho.A navyse mam velmi casto anginu,ktora sa u mna lieci dost dlho.Co sa tyka stravovania je pravidelne,ale vacsinou vsetko ide zomna von.Prosim o radu. Dakujem

ANGEL-DEMON

mne pomáha kazde rano vypit 1tbl sumivu magnezium, hned ako prve ked vstanem, mam nachystane na stoliku.. alebo citronovu vodu,.. to striedam...

ANGEL-DEMON

može isť o tzv "chronický unávový syndrom" v poslednom čase začína nim vela ludi trpieť... problem je že to ešte nie je uznaná diagnoza,... aj ked lekári o tom vedia,...prríčinou je stres,..., nedá sa s tým nič robiť, ani lieky na to nie su.. iba vitamíny nejaké si kupiť,... magne B6, magnezium sumive tablety, ginko, vitamin E-proti oxidačnemu stresu..
to magne B6 je dobré..

Magnézium (horčík) prispieva:

k dobrému hospodáreniu s energiou,
k zníženiu únavy a vyčerpania,
k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie,
k správnemu fungovaniu nervového systému,
k správnemu fungovaniu svalov a psychiky,
k udržaniu zdravých kostí a zubov,
k rovnováhe elektrolytov.

Vitamín B6 (pyridoxín) prispieva:

k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie,
k správnemu fungovaniu nervového a imunitného systému,
k zníženiu vyčerpania a únavy,
k správnej funkcii psychiky,
k správnej tvorbe červených krviniek,
k regulácii hormonálnej činnosti.

RNG

katuss, to moze byt porucha spanku.
Spanok je v 90 minutovych cykloch, ked neprejdes cez kompletny cyklus(nizka hladina serotoninu) tak su take stavy ako mas ty.
Na stimulovanie vytvarania serotoninu pomoze brat 2x50 mg 5-HTP.
To nielen zlepsi rezim spanku v noci, ale aj zlepsi celkove naladu- serotonimje spojeny s pocitom spokojnosti a vyrovnanosti

Keby si mala tento stav z podvyziveniosti(zle travenie, plynnatost) alebo z nejakej nakazy, muselo by sa ti to prejavit na vahe, teplote, zlozeni krvi a pod.

Odporucam Ti brat zmes olejov rybaci, lanovy a borakovy(3x2 gramy), a pripadne zensky "zensen"- Dong Quai(2x500 mg), to tiez posilnuje a prispieva k vyrobe energia a spokojnosti.
A selen(200-400 mcg)- to kazdemu proti viralnym nakazam a lepsiu odolnost proti rakovinam

katuss

ahojte,vedeli by ste mi niekto pomoct ako by som to mohla prekonat,stale sa citim vycerpane.moje stavy su take ze sa mi podlamuju nohy a dostavam aj mikrospanky pocas prace,ludia sa mi smeju ze nemam spat lebo moje oci tak posobia ale ja to neviem ovplyvnovat a neviem co mam robit.bola som aj na roznych vysetreniach ale vsetko je v poriadku.ak mate niekto skusenosti tak mi prosim pomozte.

sole

Ahoj, mala som tri roky pododbné problémy, doktori ma posielali hore-dole, bez riešenia,všetky výsledky v norme a mne bolo stále horšie. Bola som stale unavená, mala som tráviace problémy,preháňalo ma,schudla 12kg, puchli mi oči, boleli klby, nafukovalo ma a dalšie drobnosti.Po 3 rokoch ma to prestalo baviť tak som si začala hladať vlastné riešenie. Pravdepodobne máš prekyslený organizmus a možno aj premnožené kvasinky v organizme. Vo svete je to desaťročia uznaná diagnoza len naši doktori sa tvária, že to neexistuje. Skús sa sledovať či Ti je horšie, myslím pocit ťažoby keď si dáš cukor, resp. sacharidy. Ak ano je to jasný znak. Kvasinky žijú z cukru akonáhle dostanú papať tak sa rozmnožujú. Ja som vyskúšala rôzne prírodné veci aby som sa ich zbavila s menšími úspechmi, spojené aj s dietou uplne vynechala sacharidy ale stále to nebolo ono. To čo mne zabralo je Hunza kryštalická sol vo forme pitnej kúry, za pár týždňov ma to postavilo na nohy, konečne som pribrala trošku naspäť, môžem zjesť hocičo, spím ako bábätko, ...Má to fantastické účinky.Žial na Slovensku ešte nemajú funkčnú internetovú stránku, ale majú obchod v Nitre na Farská 37, keď mi prepošleš mailovú adresu môžem Ti poslať ohladne toho materiály. Super na tom je, že aj keď nevedia čo Ti je tá pitná kúra donúti organizmus aby začal sám bojovať proti chorobe. Zabudni na psychiatra a pošli mi svoju mailovú adresu. Drž sa !!!

sara

Ja si myslim,ze si anemicky co ti museli z krvi zistit,pri anemii mas nedostatok zeleza co sposobuje nedostatocny prisun kyslika do buniek,si bledy a unaveny.

cv

Cauko, napíšem ti o jednej liečitelke, je z Levíc.... cislo je 0907833300, je velmi zlata. Mna uplne vyliecila z astmy a alergii silnych co som mala dlhe roky a brala kopec liekov, injekcii a pod. A tiez som bola stale unavena a s nechutou zit.Sice trvalo to dlhsie asi 3 týzdne ale som uplne zdrava a nic mi nie je a nebveriem nic. Ani lieky ani tabletky. Lekari nechapali a ani ja, lebo najprv som tomu neverila. Ale je fakt zlata a dobra hlavne. Tak drzim palec a ozvi sa jej, lebo ma viac ludi.

..

MOZNO MAS NEDOSTATOK VITAMINOV..SKUS JEST DENNE ASPON KILO OVOCIA+ ZELENINY, A VYHIBAJ SA ALKOHOLU, KAVE A TAZKYM ZAKUSKOM