Zapácha mi-sex

Príspevok v téme: Zapácha mi-sex
hanbím sa

ahojte, mám vyše 18 rokov, priatela s ktorým som 11 mesiacov. Mám však problém,moja vagína má strašný pach. Sprchujem sa pravidlene - každý deň, ale po nejakých 6 - 7 hodínach je to strasne. Hanbím sa pred ním, nechcem aby ma napríklad lízal, netuším ako by sa zatváril keby si pričuchol, alebo okúsil to čo tam dole je. Prosím o radu, čo s tým, čo proti tomu zápachu, nejaké špeciálne mydlo, alebo iné prípravky (?).Máte alebo ste mali už podobný problém?. (a skúste iné rady ako návštevu gynekologa,na tú sa chystám, ale rada by som našla ešte aj iné riešenie). Dakujem

ZyxerkA

neviem, ako ,,strasne,, Ti zapacha, ale po par hodinach, je UPLNE NORMALNE, ze pohlavne organy ziskaju ten svoj ,,pach,, pre opacne pohlavie feromon. po 6-7 hodinach je logicke, ze pohlavne organy uz nevonaju ako lalie, ked si umyjes ruky, tiez Ti nevonaju pol dna.. =;) nakolko pohlavne organy este k tomu nie so vo vzdusnom prostredi, nedajboze v spodnom pradle z umelych tkanin, je logicke, ze sa zaparia, alebo spotia, taktiez tomu dopomaha to, ze za ten cas urcite par krat ides na zachod, a ciastocky mocu sa na pyskoch ukladaju, alebo za to moze posvovy sekret, ktory niekedy moze zapachat. uplne rovnako su na tom muzi, neboj sa.. =;)

ako napisala simona, skus obrsuky na intimnu hygienu, su urcene presne na tento ucel, su vlhcene, balene su vacsinou po 20ks a stoja 20-30sk, podla znacky. ja ich tiez pouzivam a som spokojna.. =;) alebo po kazdom pouziti WC si ju oplachni cistou vodou.. =;)

co sa tyka priatela, predsa mu ju neotrcis po pol dni.. =;) osprchujte sa napr spolu, alebo mu povedz, nech chvilu pocka, predsa ide o to, aby ste sa obaja citili prijemne. co Ty vies, ci by sa aj Tebe pacil jeho pach tam dole po tolkych hodinach.. =;)
ja osobne sa pred oralnym sexom alebo pohlavnym stykom VZDY osprchujem, keby som nebola cista, tak priatelovi nedovolim ani len aby sa ma dotktol =;) a tak isto vyzadujem, aby sa sprchoval on, nie je nic krajsie ako vhupnut do postele obaja cistucky, a vonavy, s prijemnym pocitom, a bez mindrakov.. =;)
ja osobne, pokial som sa sprchovala pred viac ako 1-2 hodinami, a mam mat nejaky styk, to neznesiem a priatelovi vacsinou nedovolim, aj ked jemu to nevadi, ale ja sa necitim prijemne, idem sa osprchovat, a potom sa mu oddam bez nejakych neprijemnych pocitov =;)