chcela by som sa opitat ci si mozem vypracovat brusko tak do juna aak budem kazdy den cvicit obvod pasu mam 78-79cm a v bokoch 80 ale ja si chem vypracovat uplne ploche brucho ak ano viete poradit nejake dobre cviky plssss ked zatiahnem brucho tak mam takych 73 a vtedy to vyzera tak akurat sexi:}}} a chudnut uz velmi nechcem len si vypracovat postavu da sa to do leta??????
ako spevnit brucho
tak netreba posilovať brucho každý deň, žeee ... ak je upravená strava a cvičí sa na bicykli a bežiacom páse, tak to pomôže ??
Martin má pravdu. pokiaľ neupraví stravu, nikdy neschudne. viem o čom hovorím, ja športujem.
martin ti chcel naznacit, ze sa mas drzat hesla cica nezer a sportom k trvalej invalidite :D ... ale pomaha to :)
Jasné že sa to dá. V posilke je zopár strojov na brucho, ale pomáhajú aj klasické brušáky. Super je aj dvíhanie nôh. To si ľahneš na chrbát, ruky sú vedľa tela, alebo aj pod zadkom a dvíhaš obe nohy (vystreté)naraz, pokiaľ to ide. Urob si 2 až 4 série po 20-30 opakovaní, podľa toho, koľko vládzeš. Posiluje to celé brucho.