15 kg do konca juna

keituskaaaa

Ahoj Klarka ja zajtra zacinam 90dnovku tak mozeme spolu ak chces :) pozri moju temu Zacinam s 90dnovkou od zajtra

tamarka

a este mi napis ze kolko ta to vyslo :) ja som zavisla na rodicoch, takze mi to budu aj financovat...mozno mi to dokonca ani nedovolia heh :( no ak to bude drahe tak urcite nie.. mala si aj trenera?

majkaaa

Tamarka,trvalo mi to zhruba rok aj pol.Držím si to už štvrtý rok bez jojo efektu. Preto zdôrazňujem,z vlastnej skúsenosti,že rýchle chudnutie s často drastickými diétami nemá dlhé trvanie. Ja som začínala s váhou 85 kíl na 160 cm. Teraz mám tých kíl 60-62,je to podľa fázy mesiaca,ale to poznáš. Možno by niektorá namietala,že to aj tak musím byť tučná,pretože tu chcú zhadzovať baby,ktoré majú napr.175 výšku a váha ani nie 60 kíl. Ale ja som cvičila v posilke,takže sval je ťažší ako tuk. A podrobnejšie som písala v téme posilka,skús pohľadať. Ak budeš cvičiť viac opakovaní s menšími záťažami,tak svalnatá nebudeš. To je taký mýtus,že cvičením v posilke budeš hneď svalnatá mužatka. Nie je to pravda,ja som tam krásne skorigovala napr. nepomer medzi bokmi a pásom.Na posilku ja nedám dopustiť.

tamarka

majkaaa
a za aky dlhy cas? pretoze to vyzera uzasne :) ja by som chcela najskor stratit tie tuky a potom vyrysovat svaly...nechcem vyzerat ako nejaka muzatka :D:D nepacia sa mi celke svaly na zenach... paci sa mi pekne vypracovane trocha vyrysovane telo... napr. trocha viditelne kocky na bruchu a tak... no dam sa do toho a uvidim co z toho bude...vytlacila som si obrazok jednej fakt dobre vyzerajucej baby a mam ho hned pri posteli takze kazde rano ju vidim :D mozno mi to pomoze :)

majkaaa

Tvoj jedálniček sa mi zdá byť v poriadku. Svalovú hmotu naberieš posiľňovacím cvičením. Alebo kalanetikou. Proste cvič. A za pár mesiacov máš novú figúru. Ja som vo fitku nechala 25 kíl.

tamarka

ono, mne vlastne nezalezi na kilach....vacsinu mojich buniek tela tvori tuk..no, na rukach mam svaly :D..preto vazim tak "malo"-nemam svalove bunky, cize tazke bunky, ale tie lahunke hnusne tukove....viem ze BMI mam ok, ale mam veeelke stehna, zadok a uz aj brucho, co som nikdy nemavala...hovorim ze ta hnusna choroba mi to vsetko pokazila....
a jednej veci nechapem...jest 5krat denne...a male davky...ake su to male davky? ja nemam pocit, ze by som sa prezierala...dam sem taky moj jedalnicek...napr. dnes:
rano-jeden grahamovy rozok natrety maslom(flora), na nom 2 platky sunky, uhorka salatova a paradajka, 2dcl caju
desiata-jablko
obed-polievka zeleninova, 2 buchticky na pare
olovrant-banan, jablko
vecera-1 zemla so zeleninou
a pila som veeela tekutin...nepocitala som
neviem....ja jem to, co mi nasi navaria-inu moznost nemam...takze tie buchty su mozno zlou alternativou, ale tak nemavam ich zas kazdy den...
tak co poviete?
este som sa bola na chvilu prebehnut so psom...riadne mi dal zabrat :D...a chcem zacat ovela viac sportovat... neviem ako to so mnou dopadne...ta motivacia stale chyba....

jaja

Klarka 123, ja poznám 2 programy na seba naväzujúce. Je vlastne aj na detoxikáciu-očistu organizmu. Chcem len podotknúť, že ho nikomu nenútim, len podávam informáciu o niečom , o čom viem že existuje. Ale 15 kg je aj tak veľa na schudnutie za tak krátky čas. Ale inak, aj bez tohto programu, je treba 5x denne jesť v m&lých dávkach. Brať na vedomie celodennú kalorickú hodnotu potraví. To znamená, že je potrebné vedieť koľko kalorií môže tvoj organizmus spotrebovať za deň. Tu si musíš vypočítať aby si vedela svoju základnú metabolickú výkonnosť + aktívnu metabolickú výkonnosť/ to je pri určitých stupňoch aktivity. Ale o tomto som už písala v niektorej téme, týkajúcej sa zníženia hmotnosti.

majkaaa

Tamarka,Tvoja váha k pomeru k výške je úplne v poriadku. Ak by si teraz začala rýchlo a drasticky chudúť,tak sa Ti môže stať,že si narušíš metabolizmus a na konci leta budeš mať tých kíl 70. Pozri čo napísala Mirka,vynechaj len sladkosti,nepi sladené vody,jedz viac ovocia a hlavne zeleniny,jedz pravidelne,najväčšia chyba všetkých čo chcú schudnúť je tá,že vynechávajú jedlá. To nerob,jedz pravidelne,aby telo nemalo pocit,že je v ohrození a nezačalo ukladať tuky. A hlavne sa hýb. Vyšlo slnko,ideálny čas a prechádzky,rýchlu chôdzu a hlavne bicykel.A to ti garantujem,takéto schudnutie je bez jojo efektu.

mirka 23

Ja súhlasím s Majkou. Treba chudnúť pomaly. Rýchlo je to nezdravo a po mesiaci priberieš ešte viac ako máš teraz. Radšej obmedz sladkosti a večeru, pridaj pohyb.