BEZ SEXU

Príspevok v téme: BEZ SEXU
sabrina

S pritelom chodim uz 7 mesiacov. Obaja este studujeme na vysokej skole tak sme sa rozhodli, ze obmedzime sex, alebo lepsie povedane tak skoro sex nebude. Nechcem brat antikoncepciu a na kondomy sa 100% spolahnut neda. Co by ste robili? A vydrzali by ste vobec? My sme bez sexu zatial 2 mesiace.

14katka141

ja chodím s priateľom 5 mesiacov a po 5 dňoch poznania sme sa spolu vyspali....lebo sme sa tak priťahovali....a bolo to super....a ta výdrž...neviem no no sme spolu 5 mesiacov milujeme sa každý deň jedine vtedy nie ak mám menštruáciu...

katka001

asitak - to je velmi pekne, ved vztah nie je len o sexe, a bez sexu sa da zit, teda aspon urcity cas. Tak vam s manzelom prajem len to najlepsie :)

angeles

joj ja si to neviem predstavit...proste medzi mnou a priatelom je taka vasen ze by som nemohla bez milovania s nim zit...ale ak mas strach z baba tak to mas pravdu 100% je nemilovat sa

asitak

...my sme vydržali bez sexu takmer 2 roky... tiež som chodila na výšku.....a videli sme sa asi 3 krát za týždeň... samozrejme tam bola veľká náklonnosť....skúšali sme to rôzne (robil ma prstami, lízali sme sa a tak...to už bol len krôčik k pohlavnému styku, fakt neviem ako sme to vydržali.. ale vo mne nebol až po dvoch rokoch...)dnes sme manželia a viem že mu vtedy nešlo len o sex... závisí do toho či to naozaj tak chcete.... dnes keď sa na to pozerám možno by sme sa už tak netrápili a brala by som HAK... ale dnes by sme už možno neboli spolu....ktovie....

sabrina

A nie je trapenie aj to ked cakas kazdy den ci pride menst.alebo nie? Ked tu tak len o sexe rozpravame normalne mam nam chut :) len tu nemam priatela... Jaaj kocky ale predsa len asi este pockam. A ked nevydrzim tak vam napisem. Si myslite, ze sex je veelmi dolezity pre vztah????

jaja

ked máte chuť, tak na čo sa takto týrate? to si nechajte, ked vás chuť prejde:-)
ale nie, tak kombinujte kondom+prerušovaná súlož a bude to ok- ja tiež kond. neverím, a dá sa...

lucka

nie, neidem za nim, neoplati sa mi to na mesiac aj pol, musim pracovat, a na tak kratku dobu nezozeniem nic...,mne len stale neide do hlavy ako mozete vydrzat vedla seba a nemilovat sa, nie som ziadna nymfomanka, vobec nie, ale to by som asi nezvladla....