S pritelom chodim uz 7 mesiacov. Obaja este studujeme na vysokej skole tak sme sa rozhodli, ze obmedzime sex, alebo lepsie povedane tak skoro sex nebude. Nechcem brat antikoncepciu a na kondomy sa 100% spolahnut neda. Co by ste robili? A vydrzali by ste vobec? My sme bez sexu zatial 2 mesiace.
BEZ SEXU
asitak - to je velmi pekne, ved vztah nie je len o sexe, a bez sexu sa da zit, teda aspon urcity cas. Tak vam s manzelom prajem len to najlepsie :)
joj ja si to neviem predstavit...proste medzi mnou a priatelom je taka vasen ze by som nemohla bez milovania s nim zit...ale ak mas strach z baba tak to mas pravdu 100% je nemilovat sa
...my sme vydržali bez sexu takmer 2 roky... tiež som chodila na výšku.....a videli sme sa asi 3 krát za týždeň... samozrejme tam bola veľká náklonnosť....skúšali sme to rôzne (robil ma prstami, lízali sme sa a tak...to už bol len krôčik k pohlavnému styku, fakt neviem ako sme to vydržali.. ale vo mne nebol až po dvoch rokoch...)dnes sme manželia a viem že mu vtedy nešlo len o sex... závisí do toho či to naozaj tak chcete.... dnes keď sa na to pozerám možno by sme sa už tak netrápili a brala by som HAK... ale dnes by sme už možno neboli spolu....ktovie....
Hmmmm, je krasne milovat sa s niekym koho lubis :) Musim este prehodnotit nase rozhodnutie, :)
sex je dôležitý, ale nie najdôležitejší...
tak urcite je prirodzenou sucastou vztahu, a dolezity si myslim ako pre koho, a podla toho kto ako sex vnima
A nie je trapenie aj to ked cakas kazdy den ci pride menst.alebo nie? Ked tu tak len o sexe rozpravame normalne mam nam chut :) len tu nemam priatela... Jaaj kocky ale predsa len asi este pockam. A ked nevydrzim tak vam napisem. Si myslite, ze sex je veelmi dolezity pre vztah????
ked máte chuť, tak na čo sa takto týrate? to si nechajte, ked vás chuť prejde:-)
ale nie, tak kombinujte kondom+prerušovaná súlož a bude to ok- ja tiež kond. neverím, a dá sa...
nie, neidem za nim, neoplati sa mi to na mesiac aj pol, musim pracovat, a na tak kratku dobu nezozeniem nic...,mne len stale neide do hlavy ako mozete vydrzat vedla seba a nemilovat sa, nie som ziadna nymfomanka, vobec nie, ale to by som asi nezvladla....