tehotenstvo a celodenna nevolnost

Príspevok v téme: tehotenstvo a celodenna nevolnost
natalia262

tuto otazku chcem polozit mamickam som asi tak v 6 tyzdni ide o to ze sa citim totalne mizerne je mi zle od zaludka ale ide o to ze je to 24 hodin denne dnes sa k tomu pridala aj bolest hlavy mam nizky tlak a to tocenie vhlave je strasne citim sa doslova jak po opici ja uz neviem co mam skusit aby to preslo mam uz jedno dieta ma 8 ale pri nom som ani nevedela ze ho cakam no ale to co prezivam teraz je hrozne nevie mi niekto poradit

Ivona1

Nevoľnosti aj mňa trápili a tiež po celý deň, ale hlavne, že bolo všetko v poriadku s bábom, užívala som super doplnok z ogestan.cz, naozaj výborný, obsahuje všetko potrebné a hlavne všetko na prírodnej báze, môžem odporúčať.

agina

mojej kamaratke byvalo zle do 5.mesiaca tehotenstva.Ja som tehotna 12tt a vobec mi nebyva, ani nebyvalo zle. Vraj sa s tym neda vobec nic robit.Som ta nepotesila, ze????

natalia262

no tak to neviem ale nic nevravel ikazal mi ultrazvuk no a blo tam len jedno male tmave miesto no a to bol plod nevravim ze chudnem len to ze mi je na nic a ako narokom ma dnes aj priserne boli hlava

jablonka

tak si skus pytat od gynekologa myslim, ze torecan, proti nevolnosti. ak by si schudla vyraznejsie, vezmu ta do nemocnice na infuzie a to hadam nechces.
ja som jedla v prvom trimestri hadam len biele pecivo a sendvic s mliekom. a este pomarance. sunku, salamu, syry som nemohla ani citit, rovnako ako cesnak, kavu, cigaretovy dym. a trvalo mi to takmer do piateho mesiaca. len uz nie tak intenzivne.
a ked si bola na usg, videl lekar len jeden plodovy vak? pytam sa prreto, lebo pri viacplodovom tehotenstve sa produkuje viac hcg.... :-))) ale to hadam nie je tvoj pripad.

natlia262

ale ano bola som pred 2 tyzdnami snazim sa stale nieco jest aj ked niekedy to ide fakt dost tazko neviem si predstavit ze tie nevolnosti maju trvat este 2 mesiace ved sa citim a uz aj vyzeram totalne priserne

jablonka

asi mas viac tehotenskeho hormonu hCG, ako si mala pri prvom dietati. je to v poriadku. bola si si uz potvrdit tehotenstvo ultrazvukom? mas jednoplodove tehotenstvo?
co sa tyka stravovania, jes dostatocne? pretoze hCG posobi, ako ked si vezmes liek nalacno. hned ti pride zle. skus sa stravovat tak, aby si sa nenechala celkom vyhladovat, to znamena pravidelne, po malych davkach, cely den, napr. kazde dve hodinky.