no urcite niektori z vas poznate anti. chloe,ja by som sa cela spytat,ci to je zle ked som jeden den nevzala,a co mam robit?kedy to bude v poriadku???please pomozte mi
antikoncepcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahoj, ja som začala teraz asi pred mesiacom brať, a to dnom začatia menštruácie, ktorá sa mi skončila o 5 dní, a potom ešte tak 2 týždne som mala výtoky, aj krvavé, ale vraj je to normálne skoro každá to má, najneskôr do 2 týždnoch sa to má upraviť. takže môžeš byť kľudná. ahoj
Ahoj! Začala som prvý krát brať HAK a menštruácia mi skončila po troch dňoch a teraz už mám štvrtý deň hnedý výtok co to znamená?
jeej boze dakujem vam vsetkym,normalne som sa potesila:D
ked prides na chybu tak aj keby si mala zjest obidve naraz tak ich zjedz a navyse skus pouzit aj barierovu ochranu
jasne, vsak ja sama vidim ze som vysadila a dva mesiace este telo nie je ok, menzes este nemam a tak...takze neverim ze za 12 hodim by sa mohlo vsetko zaktivizovat a otehotniet...ani 15, neboj, vsetko ok
no to je v pohode, ja som ju zobrala aj po 24 hodinach a nic sa nestalo, sice sa pise v letaciku ze na zaciatku a konci balicka je to rizikovejsie, ale podla mna neni.. ja si myslim, ze trva chvilu kym si telo vsimne ze nedostalo davku :)
no ja som tu tabletku vzala asi az po 15 hodinach takze mam troska strach:(
mne sa par krat stalo, ze som zabudla a zistila som to po viac ako 12 hodin a v pohode... len ked som si dala dve naraz, tak mi islo srdce roztrhut, som mala strasne vysoky tep, takze dve naraz by som urcite nebrala.. radsej pockat par hodin a potom
ashley1114-ked stihneš užiť tabletku do 12h odkedy si ju mala vziať tak nič sa nedeje ..ešte stale aj do tej doby ostavaš chranena
a mohlo by to mat nejake nasledky co sa tyka sexu a otehotnenia???