co mam robit,ked mamstale chut na sex?moj partner to zatialzvlada v pohode,ale bojim sa ze mi prave preto utecie,nechcem mu sex ordinovat 3X za den
mam na to stale chut
pre crazynku=)to dufam,ze neutecie,lebo netuzim po inom ani by som honevymenila....
Sendy, neboj sa:) Partner moze byt len rad...a urcite neutecie:))))
pre matelka-neboj,ona sa nejaka najde,ja nastastie nemusim toho mojho tahat,lebo vzdy nas napadne nieco nove a je to aj pekne,asi preto ma to tak vzrusuje
he, tak ja mam skorej problem ze ja musim do toho tiskat holku. Najprv nechce, a potom sa zrazu rozbehne a uz sa nezastavi. Ale vadi mi to, ze keby som ja nezacal tak mame sex raz za tyzden. A mna to proste nebavi furt sa nekao "vtierat". Bohuzial som este nenatrafil na taku co by tahala do postele mna. Ale ja som asi uplne ina vekova kategoria... mlady zajko ;)
no vies,ako sa hovori-vsetkeho sa raz prejes.....
dik,ale zatia mi staci ten moj,mozno ked sa opotrebuje......=)
tu sa ti dvaja ponukaju,ak chces telefon dohodim
bavili sme sa o tom,nevadi mu to,skor lichoti,no neviem,ci to nie je pre muza casto,aby nehladal nejaku-kludnejsiu,kedysi to nebolo take ako teraz,objavila som caro tohto aktu a neviem sa nabazit,ale vies,nie vzdy maju obaja na to chut,a mam obavy z odmietnutia,ved ani muzom nieje prijemne ked ich zena odmietne....