Ahojte mam taky problem pouzivam klasicke jednorazovky na holenie noh ale uz na druhy den nemam nohy hladke. Prosim poradte mi nejaky holiaci strojcek ktory by mi zarucil dlhsie hladke nozky :-) dakujem pekne
HOLIACE STROJCEKY PRE ZENY...
tsss že potom už neni bolesť? šak zo začiatku som skoro plakala =) neni žiadna bolesť voskové pásiky oproti epilátoru si myslím
Epilator neni bolestiva zalezitost,iba prvykrat v podstate.. potom to je uz v pohode, ja si epilatorom holim vsetko, nohy,podpazusie a bikiny.. nevymenila by som za ziletku, coho sa bat.. nicoho.. a to mam len 15..
na podpazusie tiez pouzivate epilator? nie je to privelka bolest?
epilator je vyborna volba, nohy si "prejdem" raz za tyzden a mam pokoj, pouzivam ho aj na oblast bikin, ale na prvykrat som si dala odstranit chlpky voskom u kozmeticky, sama by som si tu bolest asi nedokazala sposobit a tam to bolo raz dva, ked chlpky neskor po jednom zacali dorastat pouzivala som uz epilator a je to v pohode...
je pravidlom ze zarastaju chlpky?
ake je holenie epilatormi a ako prebieha?
baby vy použivate epilator aj na bikiny a podpazusie? fuuuuuuu no klobuk dole ja použivam epilator už asi od 17 teraz mam 24 tak asi 7 rokov ale bikiny a podpazusie nehrozi, to je sadomaso.hehe inak teraz mam rowenta fresh air a som spokojna
tak boliet to bude...ale kazdy den zo ziletkou ma to uz brutalne nebavi :)
noo teraz je tých epilátorov veľa, aj s tými holiacimi hlavami. Brown - ten je lacnejší, ale už taký okolo 1 500,- 2000,- - Rowenta, Philips.. tiež nad tým rozmýšľam.. no neviem si predstaviť, aká to bude bolesť v oblasti bikín a v podpazuší.... jaaaaaaaaaaj:P