HOLIACE STROJCEKY PRE ZENY...

emma0756

BRAUN LS5560 - -odkaz odstránený- holenie na mokro aj na sucho, kupovala som minulý rok priatelovi a je nadmieru spokojný :)

anjelik9

tsss že potom už neni bolesť? šak zo začiatku som skoro plakala =) neni žiadna bolesť voskové pásiky oproti epilátoru si myslím

mutututu

Epilator neni bolestiva zalezitost,iba prvykrat v podstate.. potom to je uz v pohode, ja si epilatorom holim vsetko, nohy,podpazusie a bikiny.. nevymenila by som za ziletku, coho sa bat.. nicoho.. a to mam len 15..

Deee

epilator je vyborna volba, nohy si "prejdem" raz za tyzden a mam pokoj, pouzivam ho aj na oblast bikin, ale na prvykrat som si dala odstranit chlpky voskom u kozmeticky, sama by som si tu bolest asi nedokazala sposobit a tam to bolo raz dva, ked chlpky neskor po jednom zacali dorastat pouzivala som uz epilator a je to v pohode...

monitaa

baby vy použivate epilator aj na bikiny a podpazusie? fuuuuuuu no klobuk dole ja použivam epilator už asi od 17 teraz mam 24 tak asi 7 rokov ale bikiny a podpazusie nehrozi, to je sadomaso.hehe inak teraz mam rowenta fresh air a som spokojna

suns

noo teraz je tých epilátorov veľa, aj s tými holiacimi hlavami. Brown - ten je lacnejší, ale už taký okolo 1 500,- 2000,- - Rowenta, Philips.. tiež nad tým rozmýšľam.. no neviem si predstaviť, aká to bude bolesť v oblasti bikín a v podpazuší.... jaaaaaaaaaaj:P